Elfydr Ucanfiller bir posta heves edip maviş maviş badiler almıştım Allah’tan düz desensiz neyse dedim kızda girer ilk heves değiştirmedim şimdi kız kıyafeti almaya korkuyorum onları erkeğe giydiremezsin 🤣🤣
Ucanfiller Elfydr belirsiz daha galiba 😒 bana her gidişimde %90 kız ama %100 değil 2 hafta sonra gel diyo
gldnn Ucanfiller valla ben nerede yazdigini goremedim canim doktor dedi ciktisini aldim yine yok neye gore dedi onu da bilmiyorum
Merdgn Ucanfiller 12. Haftada yaptırdım ben tahmin etti ilk başta kız olabilir dedi sonra hayır erkek muhtemelen dedi ve bildi de.. Genelde tahmin yapıyorlar ama tabi kesin olmuyor 😊
tugbaayaz Ucanfiller valla free BHCG 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye duydum benim 55.10 oğlum olacak bende tutmadı o teori 😀😀
Merve_fatih September5 evet canım doktor da öyle dedi😊 hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi♥️♥️♥️şimdi 27 haftalık olduk 😍
September5 Ucanfiller sağlık bilimlerinde akademisyenim :) doktorum da arkdsm emin olun :) hatta ben böyle dediğimde bolca bı kahkaha attı