Yaren- Bugun 6+2 deyiz bebegimle , tsh degerim 4,49 cıktı doktorum baya korkuttu bebek ve gelişimi için sıkıntı dedi yaşıyan var mı yardımm
Sedley Yaren- Bende 7 küsürdü canım ilaç kullandım bir ayda 2,3e düşürdüm. Korkma ilaç verirse onu kullan düzene giriyor. Ben düşürdüm ama hala kullanıyorum hamilelik boyunca kullanacaksın dedi doktorum her ay test yapıp kontrol ediyorum
BusraDevlet83 Yaren- Ilaç ile düzene giriyor merak etmeyin. Dahiliyeden randevu alıp gidin en kısa zamanda. Geçmiş olsun..
Mgmg Yaren- ben gecen ay kmyasal gebelik yasadim beta hcg sifirlandimi diye baktirirken kendi istegimle butun testlerimi yaptirdim. Tsh 4.6 cikti saglik ocagi doktoru bu bile dusurmus olabilir dedi. Dahiliyeye gitmeliymisim daha gitmedim sana doktor ialc verdimi
Sedley Yaren- Evet dahiliye doktoruna hamile olduğunu belirt test sonucunu göster en doğru ilacı verecektir sana canım
Sedley Yaren- Evet beyin geriliği yapıyormuş 2,5 altında olması lazım dedi doktorum bana hamilelik boyunca hiç bırakmadan kullan dedi. Her ayda sağlık ocağında test yapıp kontrol ediyorum ilaç kullanmana rağmen artarsa dozunu yükseltiyor çünkü
Hanifee1273 Benim ilaç kullanmasam 3.33 kullanırsam 1.33 oluyor . Normal değil mi ya ilaç kullanmaya gerek var mı 🤷♀️
[silindi] Hanifee1273 doktorunuza bi sorun benimki kullanınca ilaç 2.60 filandı doktor kullancaksın hamilelikte 2 nin altında olması lazım dedi 25 mglik içiyorum ilacı
Sedley Yaren- Yok canım dahiliye zaten hamile olduğunu bilirse ona göre ilaç yazıyor ben 2 aydır kullanıyorum çok şükür bişey olmadı hemde 50 mg kullanıyorum ben ilaç levotiron
Yaren- Mgmg yok canım dahiliyeye git biran önce dedi yarın saglık ocagında testleri yaptırıcam tekrar devlet hastahaneleri hasta almıyorlar dogru düzgün özele gidicem