Selmacelep 9 haftalık hamileyim dün çok kustuğum için hastaneye gittim serum takıldı ultrasonla baktı bebekler ayrı ayrı yerlerde biri altta biri üstte bu bir anormallik mi doktor anormal bişey söylemedi ama aklıma takıldı
ikibebekbirkedi Selmacelep çift yumurta ikizleri ayrı olurlar. Bizim de biru sağ üstte diğeri sol altta
Filiztugrul_07 Selmacelep canim bende cift yumurta ikizlerime hamileyim aralarinda sadece 75 gram var oda son araylarda toparlanir dedi canim cift yumurta ikizi olnca benzemiyecek benim bir kizim bir oglum olcak cift yumurta ikizi olunca bu sekilde olma olasiligi yuksek oluyormus ☺
Selmacelep ikibebekbirkedi benimde çift yumurta ama öyle söyleyince kayınvalidem yok biri birine ezecek biri küçük kalacak falan dedi öyle bişey olur mu
ikibebekbirkedi Selmacelep aralarinda zar olduğu için ezemezler☺️ ama aralarında 200-300 gram kadar fark olabiliyor
Vildan3006 Selmacelep anca tek kese olursa birbirlerini ezme durumları oluyo çift kesede nasıl olsun 😁
Selmacelep Seeeliiin bende çok kötü oluyorum doktor ilacı 4 e çıkar dedi dün ne yediysem çıkarttım serum takıldım akşam biraz iyiyim şuan Rabbim en kısa zamanda dindirsin inşallah 🙏