Zeycem Hanımlar özel hastanelerde doğum fiyatları ne kadar bide sizce neresi daha iyi ozelmi devletmi
Edanurdg Zeycem malesef ki özel hastane tercih etmek zorunda kalıyoruz aslında büyükşehir de olsak devlette ki bazı olanaklar çok iyi 3-5 ay kadar önce annem cerrahpaşada kadın hastalıkları sebebiyle ameliyat oldu şaşırtıcıdır ki günlük 105₺ ye tek kişilik odada kaldık (2kişilik 65₺) ayrıca benim şuan gittiğim özel hastanenin odasından ve banyosundan çok daha büyüktü alanı hem doktor ve hemşireler de çok ilgiliydiler lakin alt kattaki sezeryan doğum ve normal doğum odalarında ki kalabalıklık o kargaşa çekilecek gibi değildi. Doğum oranları tabi daha yüksek olduğu için hizmetin kaliteside düşüyor malesef
aysimaaa Zeycem maddi durumunuz varsa tabiki özel. Ama özel hst dr iyi seçmek lazım. Bide devlet hstaneniz dr iyiyse devlette olabilir. Çevrenizde doğum yapanlardan tavsiye alın en iyisi.
tugbaayaz Zeycem tabikide özel heleki şu corona durumlarından sonra kesinlikle özel devlette insan yerine koymuyorlar adamı
Pelo_00 Zeycem Bence de özel hastane tabi burada doktorunuzla anlaşabilmekte çok önemli. Hastaneden hastaneye fiyatlar değişiyor. Normal, zorunlu sezeryan, isteğe bağlı sezeryan olarakta değişik fiyatlar uygulanıyor.
Deletedmom138 Zeycem benim gittiğim hastaneye fiyat sormadım ama en son 2000 falan diyorlar duyduğum kadarıyla emin değilim tabi + ilaç masrafları falanda çıkacak
Sinem67 Zeycem maddi durum iyiyse özel derim. Arkadas devletteydi smdi konustuk yenidoğan bölümünde bebeklerde mikrop cıkmıs hep. Tek tek sevk edyrlarms Baska yerlere. Bu virüs bitmeden bize rahat yok. Bnde borc harc özel istyrm artk Bi şeklde
CananAkdag Zeycem Medikal park ve o seviyedeki hastamrler hariç genelde doğum fiyatı ortalama 3500 -4000 arası canım izmirde ama daha aşagıda olan hastanede var
Duygukc CananAkdag evet canım Orhangazi Atakent hastanesi Hasan Bey 800 tl doğumm ücreti geçen sene ablam doğurdu bu senede ben inşallah aynı yerde aynı doktorda 🥰
Betulbekil Zeycem ben kocaelide özel cihan hastanesine gidiyorum sezaryende normal doğumda 3000 tl muayenesi 115 tl