Es_69 Hll3434 kizlar tam 12 ci haftanin sonu birakilcak Doktor oyle dedi bende 12 bitiminde biraktim. Folicus kullandim
Gunsss Susamvemom hayır sıkıntı olmaz bende 10.ay da hamile kaldım ve 10 ay kullandım doktorum ve diyetisyenim vücudun fazlasını idrarla attığını söylediler.
mervealtinipek41 Sumru bende doktor değişikliği yaptım ve bana da doktor folbiol için bunları söyledi hatta özel bı nedeni mi vardı da bunu verdi diye sordu
Sumru mervealtinipek41 bana doktorum folbiol kullanan annelerin çocuklarında hiperaktiv görünüyor dedi
Makbus Folik asit in günlük olarak 12,.haftaya kadar ve öncesinde de alınması gerekir. Çünkü suda eriyen bir vitamin olduğu için günlük alınmasında sakınca yokmuş. 12, den sonra regeniss Max geçtim bende günde bir alıyorum
HnY Hll3434 bence iyi değil. Onunla hamile kalanlar yumurtlaması olanlar olmuş bende olmadi diye gıcığım. Aşılamaya da gıcığım 😁😂😂 ama siz bana bakmayın pahali bi ilaç çokta met ediliyor yani. Sadece bende ise yaramadi
RuzgarsMommy Evet en az 3 ay aslında o. Sadece 3 aya kadar diil. Ben hala devam ediyorum doktorum devam ediceksin doğumdan sonra da dedi
HnY Sumru ben genel olarak butun folik asitlerde diye biliyorum aslinda soyle bebegin beynini ve dnasini oluştururken hani daha 1 aylikkenn hatta hamile kalmadan önce kullanılıyor . Sonrasında devam et devam et deniyor. O kadar vitamini alan cocuk enerji oluyor tabi🤔🤔
Cboas Hll3434 bana aile hekimi folbiol yazmıştı.sonra karaciğer enzimlerim normal dışı çıktı.hastaneye gidince de doktor bunu neden yazdı aile hekimi dedi. Folic-1 diye ilaç kullandım ve normale düştü degerlerim
Aylaninannesi Atczbusra 3. Aydan sonra dekavit gibi farklı vitaminler içinde folik asit pluyor 400 mikrogram ı sebeple folik asit bıraktırılıp multivitamin veriliyor. Ben regenesis max kullanıyorum
Mekamu Hll3434 bence bu soruyu burdaki arkadaşlar değil doktorun cevaplamalı. Çünkü her doktor farklı düşünüyor. Ve farklı ilaç verebiliyor. Ben doğuma kadar kullanacağım mesela.