Miniginannesiiii1111 Hll3434 ben folbiol kullandım 5. Haftadan 12. Haftaya kadar öncesindede kullanmıştım zaten hamilelik planladigimda
Miniminikuss Hll3434 regenesis max kullanmıstım kuzum 69 tl gbı bısedı en son fıyatı ve gayt memnun kaldım sadece folık degıl kan ve vıtamın butun dgerlerımı duzelttı
hayalmehlika Aya kadar filan kullanmak lazım diyor doktor. Folate diye bi ilaç verdi bana. Devlet karşılamıyor.
Miniginannesiiii1111 Hll3434 12₺ veya 14₺ olması lazimdi folbiol uygun fiyatlı olduğunu hatırlıyorum ama
Busrababacan61 Hll3840mhmt o folik asit değil ki vitamin çünkü ben 28 hafta oldum halâ kullanıyorum ilk 3 ay kullanılan folik asit
Aylaninannesi Atczbusra 3. Aydan sonra dekavit gibi farklı vitaminler içinde folik asit pluyor 400 mikrogram ı sebeple folik asit bıraktırılıp multivitamin veriliyor. Ben regenesis max kullanıyorum
BambinosununAnnesi Bende folidays kullanıyorum 11+3 olduk ne zaman bırakılması gerektiğini bende pek anlayamadım yrın kontrolüm var soracağım
Mrsozel BambinosununAnnesi ben de folidaysin 90 kapsüllüsünü almıştım 6 haftalıkken kullanmaya başladım haliyle 3 ayı geçti doktor bişi olmaz bitene kadar kullan demişti
My-Baby Ben de folidays kullanmistim, 3aydan sonra folik asiti biraktirip vitaminlere baslamisti doktorum
Slnytzts Beta 1799.00 çıktı kaçıncı hafta oluyor bilginiz varmı 4 gün önce kan sonucuyla öğrendim virüs yüzünden hastaneye gitmeyi düşünmüyorum kaç kaftalık merak ediyorum
Mrvcnn Slnytzts Slnytzts internette hesaplama programları var tahmini biseyler söylüyor bence şimdilik merak gidermek için bakabilirsin bende öyle hesaplamıştım 1hafta farkla göstermişti yakın yani hemen hemen
Hll3840mhmt Busrababacan61 ben 3-4 farklı doktor a sordum içinde folik asit olduğu için başka folik asit e gerek yok dediler 13. Haftadayım devam ediyorum
Busrababacan61 Hll3840mhmt hadi ya bana hiç demediler bende 3 doktor değiştirdim 3 üde demedi bidaha kullanmayayım o zaman 😮
Hll3840mhmt Busrababacan61 neden kullanmayacaksın ki , onu 9 ay devam edenler varmış canım devam et bnce ben bitince decavite başlayacam bir gün onu bir gün bunu içmeyi düşünüyorum devam et bnce yani
Hll3840mhmt Busrababacan61 annem teyzem felan da kullandı ilk 3 ay sanırım hatta ebe dedi 9 ay devam edenler var dedi eczacı ya sordum doğumdan sonra kullanan bile var süt için ddi