aysimaaa Pişik önleyici krem tavsiyesi verin kızlar. 🙏🏻Hamileyim artık karar verip almam lazım. İçeriği doğal olmasından yanayım. Pişk olursa diye aklımda krem var ama pişik önleyici kremde kararsızım. Aklımda bepanthol ve mustela var.
Durkayaelmas aysimaaa iĺaki bazen oluyo cocuklar 8 yasinda oglum ama hep minimumdaydi cok iyi bi krem bence
Gul-08 aysimaaa instagramda mühendisinoğlu diye biri var ürünlerin kimyasal içeriğini inceleyen, bi bakın isterseniz, şampuan ve deterjanı oradan inceleyip karar verdim, pişik kremi için de yine bakacağım, tavsiye ederim.
Melike3777 deniznisa canım dalinin artık ürünlerini pek seven yok ama aldığım ürünleri genelde herkes kullanıyor ve memnun kalan çok kişi var bence pişik kremi olarak yazdıklarımın birini alabilirsin en azından kullanıpta memnun olan çok kuzum
Mickeylover Araştırmalarıma göre sudokrem pişik olunca olmadan önce mustela ya da bephantol baby ben mustela aldım uygun buldum biryerden ☺️
AsyaNildaa Bepanthol kullanıyorum.kizim 2,5 yaşında doğdu doğalı hiç değiştirmedim kremini.gerci altını baglamiyorum artık tuvaletini yapabiliyor 2 yaşından beri ama arada kızarıklık olabiliyor banyosunu yaptırdıktan sonra çok minik bi miktar Bepanthol sürüyorum 2saatte kızarıklık mızarıklık kalmıyor.simdi hamileyim Allah’ım nasip ederse bu bebeğime de doğumundan itibaren kullanicam.oneririm👍😘
Mickeylover aysimaaa hayır baby and kiddy diye bir bebek mağazasından eczanelerden daha ucuza buldum bakmıstım bayağı. Sudokremi de kıbrısa giden akrabalarımdan sipariş etmiştim
Ayyucebanu Kesinlikle sudocrem öneriyorum yeğenime kullanmıştık şimdi bende bebeğim için onu kullanıcam sadece pişiğine vs değil yüzünü çizdiğinde bile sürüyorduk ertesi güne kayboluyodu