Kizimveoglumm Allah'ım bu nasıl bir sendrom ya 😥😥😥😥 elimden bişey gelmiyor bacaklarım kasılıyor etimin içine sanki karıncılar girmiş gıdıklıyor kafayı yiycem çok kötü bir durum bu saat oldu uyku yok hala
zlemiek Kizimveoglumm bacaklarını tut ve felak nas surelerini oku iyi geliyor bel ağrın varsa da yoksada beline çok dikkat et
EnginDenizim Kizimveoglumm 17ci haftadan bu yana cekiyorum o agriyi aciyi uykusuzlugu hic saymiyorum 35+3 haftadayım magnezyum kalsiyum hic biri fayda etmedi günde 2 şişe maden suyu icmemi onerdi doktor birazda olsa hafifletiyor sende dene istersen canım.Allah hepimizin yardimcisi olsun
feyza123 Kizimveoglumm benimki de sanki soğuktan sızlıyor gibi şuan geceleri de çok oluyor ilk gebeligimdede oluyordu 😐
Tolsel Kizimveoglumm gece de uyutmuyor ben dün akşam soğuk su tuttum dizden aşağıma öyle uyumuşum ondan önceki gece 5 dk uyutmadı hep bacağımı kıpırdatasım atasım geliyor
Asilduru Kizimveoglumm ben kollarımda yalıyorum arada.yataktan kalkıp evde dolanınca unutuyorum tv karşısında uyuyorum başka türlü olmuyor