Snmdnz gulcingulcin ozel hastaneye gidiyorum doktorum rahatsizligin olmadigi surece 40 gunde bir cagriyo canm
burcu1234567 gulcingulcin bende baştan beri 2 hafta yada 10 günlük sürelerle gidiyorum. Şuan erken doğum riskinden dolayı öyle ama risk yokkken de aynıydı.
Milayerlii gulcingulcin 12.haftaya kadar 2 haftada bir, 12.haftadan sonra 4 haftada bir çağırıyor doktorum 😊
gulcingulcin Ben de 24.haftadayım ayda bir gidiyorum.Doktor kontrolüm geldi ama malum ortalıkta salgın var.Gitsem mi sıkıntı olur gitmesem mi bilemiyorum
gulcingulcin Gul6100 Neden bu kadar yakın aralıklı çağırıyor peki.En başından beri mi iki haftada bir gidiyorsunuz
Gul6100 gulcingulcin Biz iki doktorla devam ediyoruz canim en basindan beri biri ozel biri fakulte. Fakultede tetkiklerimizi yaptiriyoruz ayni zamanda dogumu ozelde yapicam icin oraninda kontrolunde olmam gerekiyor. Hem surekli kontrol altında oluyoruz hemde bizim icimiz rahat oluyor birinin goremedigi birsey olsa digeri tesbit edebiliyor.
fosforlukalem Başlarda 3 haftada 1 gidiyordum. Sonra 5 hafta ara verdik. Şimdi 3 hafta ara verdik, detaylı ulstasona giricem. Ultrason sonrasında Nisan’da istediğin zaman gel dedi 😅 Doktorumla biraz rahat takılıyoruz 😄
Busbusvehashas gulcingulcin 32. Haftama kadar 4 haftada 1 gittim. 32. Haftamda 35 için randevu verdi. Bugün 35+4 te kontrole gittim haftaya gel dedi. Sanırım önce haftaya sonra 2 güne düşücez 🤲🏻
Bebegim2019 Yarın 14 hafta olacak en başından beri 2 hafta da bir gidiyorum devlette doktorum. Şükür riskli veya bebekte de hiç bı sorun söylemedi. Sadece enfeksiyon sebebi ile iki farklı zamanda yatış yaptım yeri geldi 1 hafta arayla gittim kontrole.
AsyaNildaa 9.haftama kadar haftada bir gidiyordum.simdi nisanın 4 ünde gidicez hayırlısıyla.4nisanda 12.haftayi tamamlamış olacaz Allah’ın izniyle.