Rabiacavusoglu Kizlar 23+4 hamileyim randevum var ama bu virus islerinden falan cok korkuyorum bulundugum sehirde var deniyo ama tam bilmiyoruz bu haftalarda gitmesem sıkıntı olur mu
Bgmbyz Rabiacavusoglu mecbur kalmadıkça acil bsiey olmadığı surecee gitmeyn bence bende gitmcem eskiler hiç doktor yzuu görmemiş Allah’a emanatler bebeklerimiz
Buse91 Rabiacavusoglu imkanınız varsa doktorunuza sorup ona göre erteleyin. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Bizim hissedemediğimiz belirti vermeyen su azalması erken doğum belirtileri gibi şeyler olabilir.
Balgebe Rabiacavusoglu virüs olayının ne zaman biteceğini belli değil bence daha fazla artmadan gitmelisin önlem aldıktan sonra birşey olmaz Allah’ın izni ile bebeğin sağlığı önemli olan zaten kontroller kısa sürüyor
gulhaneylul Rabiacavusoglu benimde randevum var yarın 31 haftalık hamileyim en son ıdrar yolu enfeksiyonu cıktı gitmem lazım ama bende korkuyorum
Ezgi05 Rabiacavusoglu 32 haftalığım bugün randevum vardı normalde ama haberler acil olmadıkça hastaneye gitmeyin diye bas bas bağırıyor bende korktum açıkçası zaten en son 30 haftalıkken baktı hiçbir sıkıntımız yoktu Allahıma emanet ettim gitmedim bakalım zaman ne gösterir