Fatmanuromer Nazyun benimde bebeğim ters doktor dönmez diyor 38+1 de salı günü alacak sezeryana sizce ne yapmalıyım
Prensesim2018 Bernaszn o zman cok canin acir cnm ben 6 ydi öldumm resmen allah yardimcin olsun bakalim ben ikincisi nasil cok korkuyorum simdiden
Nazyun Bernaszn bende suni sancıyla dogum yaptım normal sancıyı bilmeyip nasıl suni sancı kötü diyebiliyorlar
Fatmanuromer Zhrnz ilk bebeğin haftası kaçtı? Mesela 38+1 de suni sancı ile doğum başlatılabilir mi istenilirse
Zhrnz Fatmanuromer 39 a girdigim gibi baslatmislardi ikincimide 40′haftam dolunca.kendi istegimle.suni sanci istedim nedenini soruyolar bende.riskli daha once.kaybim var.ondan.dolayi.deyince.verdiler gunun dolunca isteyebilirsin 38 de vermezler
Nazyun Fatmanuromer doktorunla konuş tabii ben 41 e kadar beklemek istedim 40+5 de geldi gelmeseydi suniyle başlatıp olmazsa sezeryana alacaktı
mntha Benim doktorum da şimdiye kanala girmesi gerekiyordu dedi ve bir sağlık engeli olmazsa normal doğumdan yanayım keyfi sezaryen olayım istemiyorum ama tabiki hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz.. bu arada 38+4 olduk bugün
Berfin_kycn Mervemm mol gebelik miydi yani nasıl sağlıksız çünkü baya geç doğum yaptırmışlar çok üzüldüm ya allah yardımcın olsun
Mervemm Berfin_kycn canim 13 haftalikkrn ogrendim ben sağlıksız bekledim hep düzelecek diye 23 de artik hic gelişmeyio kalp atisinin yavaşladığını soyledirler ve benim acimdan riskliydi zehirlenme olabilir diye sonlandırıldı.
Bernaszn Nazyun valla kuzum bende anlamadım insan merak ediyor soruyor iyi şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor ama sonuç hüsran sizin nasıl geçti doğumunuz