incikinannesi İyi günler teyzeleri daha çok küçük kesenin görünüşünden falan tahmin edenleriniz bir bakabilirmi acaba?
Cigdemveminik incikinannesi canm henüz küçükmş ama erkek gbi senn sanki hayırıaı artk öğrendiğinde bizede yaz 🥰
incikinannesi Cigdemveminik Bugün aylar sonra doktora gittim 10+6 dedi doktorum 2Li tarama testi için kan verdim heyecanımı sizinle paylaşmak istedim 😌 çok teşekkür ederim sağolun 🌼🥰
incikinannesi Portredekitirtil Amin inşallah 🤲🏻 Ben maskesiz gittim doktora mutlaka maske takın insan tedirgin oluyor
incikinannesi Cigdemveminik Oyy maşallah 🧿sağlıkla kucağınıza alın 🥰 Bende kız hissediyorum birde solumda ondan sanırım yine Allah bilir tabiki
Cigdemveminik incikinannesi bnm öncelki gebelğim erkekdi oda soldaydı buda solda 🤗 gerçi şuara heryerde gibi
yildiz060 Cigdemveminik resimde sağda gözüküyorsa karnımızda soldamı oluyo yani bende bunu merak ediyodum :)
NzlcnSrhn Betulyesilts fotoğrafı nasıl yükledin acaba☺️ Bende sormak istiyorum fikirlerinizi ama yükleyemedim
Betulyesilts incikinannesi kız gbi solda demissiniz benim de ilk bebegim soldaydi kızdı bu sagda ama merk ediyorum cinsieti
incikinannesi Betulyesilts Teşekkür ederim 😌 kafa yapısı büyük erkeklerin genelde büyük oluyor diye duymuştum erkeğe benziyor gönlümüze göre versin inşallah 🤲🏻🌼