Rase 27 haftalıkken kontrole gittim bebeğimin kılosu 1 kıloydu doktırum geride dedi endişeleniyorum bı sikşntı olur mu
hilal_yener Rase 28+2 haftalıkken benim 1 kg 115 gramdı sizin nasıl geri oluyor anlamadım doktor bana iyi demişti kilosuna ki sizden 1 hafta ilerde olmama rağmen aramızda cok farkda yok yani 115 gram oynuyor
CgdmZtrk Rase 27 haftalık bebek kaç kilo olurmuş pardon? Ya siz dalga geçiyorsunuz ya doktor dalga geçmiş..
Tugce066 Rase bir sıkıntı olmaz ilerdikçe haftasıyla uyumlu oluyor banada 3 hafta ilerde demişlerdi suan haftasıyla uyumlu gönlünü ferah tut canım🙂😌
Rase hilal_yener o zaman normal kılosu içim rahatladı su an daha gitmedim 32 haftalığız inşallah iyidir tşk ederim
Laloba ElanrBlkc benimki 33. Haftada 1700 dü doktor geride dedi 1 hafta sonra yine baktık 2100 olmuştu inşallah 2 hafta sonra 38 haftalık olucam o zamana kadar 2500 ü geçer
ElanrBlkc Laloba inşallah canısı. Sıkıntı etme. Sağlıklı olsun da inanki herşey boş . Rabbim hepsine hepimize sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah.
gokalpbus Laloba benimde 33+0 da 1750 gramdı kilosu doktorum geride kalmış dedi sizin yaşadığınız durum gibi ekstra yaptığınız bir şeu oldu mu bu bir hafta da nasıl beslendiniz neler yediniz acaba?
Gunes_ Ben 2 gun arayla farkli dr gittim gecen pazartesi biri 1.338 dieri 1.100 dedi 28+5 de simdi hangisine inanayim ogleden sonra yine kontrolum var bakalim ne diycek 1.338 diyen dr um😀