ilaygiz Asiri derecede iltihabim var afedersiniz ama iliski sirasinda cok zor oluyor ne yapmam gerek bu iltihap icin
ilaygiz Hll3840mhmt cok kullandim fitil ve krem ama hoc bi faydasi yok afederesin ama iliskiden sonra asiri yaniyo iltihap yuzunden
DilekBodurr ilaygiz aynı problem bende de var kuruluk da acı yapıyor. Kesinlikle çok su içmelisin faydasını gördüm. Temizlenmesi açısından iyi geliyor. Bi de bağışıklığına dikkat et bol meyve ye. Bir ara idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyordum şükür bu şekilde atlattım.
ilaygiz DilekBodurr aynisi bendede var kuruluk oluyo iliskoden sonra afedersin idrara cikiyorum yaniyor resmen
kocak_57 DilekBodurr aynı sorun bende var idrar yolu enfeksiyonu kurtulamadım gitti rahimde bi acı var ilaç kulandın mı sen
sdnrkya Ya aslında bende şunu sorucam benim doktor iltihap yok dedi ama regl bitmesine rağmen bugün kahverengi leke geliyo yumurtlama donemindeyim anlamadım bu arada su iç canım bende içiyorum ama 🤷
DilekBodurr kocak_57 monurol kullanmıştım bi kez de fitil vermişti doktor 2 kullanımlık. Ama işe yaramıyordu ya. Sonrasında kendiliğinden geçti şükür