Turkan merhaba kizlar 30+4 hafdalik hamileyim 30 hafdada bende kanama oldu doktor iyne ilac falan yazdi bu gun konturolum vardi kanamam durdu. ama bu gunde doktor suyumun azaldiginu soyledi bawina gelen varmi benim ilk hamileleiyim bu aradada idrara fazla gidiyorum. sizce ne yapmaliyim suyumun bol olmasi icin?
Merve98 Turkan Merhaba canım havuç suyunun iyi geldiğini biliyorum sıkma imkanın yoksa yemeyide deneyebilirsin bide bol bol su iç geçmiş olsun 🙏
Nur Turkan canım havuç suyu bildiğim kadarıyla kivi ve süt iyi geliyor bizde 30+4'üz çatlaklar ve kabız dısında bir sorun olmadı Allaha şükür senin neden kanaman oldu ?
MerveTarhanKzlrmak Turkan 30+3 deyim bende benimde suyum sınırda azdı bol su tüket havuç suyu ve deveci armudu tüket bide bol istirahat et çok yararı oluyor
NilayKorkmazIlhan Turkan bende aynı sorunu yaşamıştım sıvım sınırdaydı bolbol su iç demişti doktorum o şekilde düzeldi hergün mutlaka 2-3litre su içmeye çalış canm hemencik düzelir inşAllah🙏🏻
Turkan Merve98 cok sagol canim allah razi olsun evet suyu doktorda soyledi bu gun o kadar su icdimki resmen diksindim
Merve98 Turkan ne demek canım bildiğim bi konuda herzaman yardımcı olurum sen korkma kendini de çok kasma doktoru dinle biz rahat olalım ki bebişlerimizde rahat olsun
Turkan Merve98 inwallah canim bende moralimi yuksek tutmaya caliwiyorum. bide biwey sora bilirmiyim ben 30+5 hafdaligim bebeyim 1550 qrm bu kilo normalmi ?
Turkan Nur bilmiyorumki canim sabah ozur dilerim tuvalete gitdiyimde bi bakdim tuvalet kan bir anlik uyku sersemi oldum sandim gozlerime inanamadim bi daha bakdimki benden geliyo acil doktora gitdik doktor aşagidan iki parmak saldi bakdi sora nst ye bagladilar erken dogum riski var dedi 4 iyne yazdi ikisini hemen ikisnde bi gun sora vurdu bebeyin ciyerleri geliwsin diye sora bana hep yat dedi wimdi cok wukur kanama durdu ama suyum azmiw artik dunden beri o kadar su icdimki artik diksindim zaten bi poşet ilac iciyorum
Turkan MerveTarhanKzlrmak evet canim bu gun banada aynisini drdiler havuc suyunu bide armut inwallah duzelir
Turkan NilayKorkmazIlhan cok sagol canim ama suyuda cok icince idrara cok gidiyirum mesala dun hic uyumadim hep tualetde kaldim
Nur Turkan Allah yardımcın olsun canım bende ciğer geliştirici oldum ondan sonra bir garibim valla bol bol dinlen benim tansiyonum sürekli düşüyor dikkatli ol. İnşAllah bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına 💕
Turkan Nur inwallah canim hepimiz allahim bebeyimizi saglikla buyutmeyi nasib etsin . allah razi olsun yardiminizi gosderdiyinzcin .
Merve98 Turkan bence gayet normal canım zaten son haftalarda hızlı kilo alıyolar çok kilolu olupta normal doğumu engellemesindense sağlıklı olup minik olmalarını tercih ederim doğunca bol bol alırlar kiloları 😊
Simgeanne Benim de suyum az, havuç suyu, bol su, kivi, süt, armut, nar suyu ile suyumun daha da azalmaması için mücadele ediyorum. İstirahat da şart. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
XyveAnnesi Havuç suyunu az suyla açıp,azcık hakiki zeytinyağı ekleyip içmek daha iyiymiş,bende böyle öğrendim
BalliVEannesi Turkan bende bi kere suyun fazla demiştı sonraki ay normal deyince sordum su anlık değişen bişey demişti.sen su içmeyi ihmal etme canım yine.geçicidir bence doktorum öyle demişti sana ne dedi?
Dlktpl Turkan cnm havuc suyu ıcmelısın ınternette arastır nekdr ıcmen gerek gunde bellı sınırı olabılır