Asd123hjkl Kızlar uzun vakittir hep sizinleydim ama bazı postlar psikolojimi etkilediği için programı silmiştim simdi tekrar yükledim size sormak istediğim seyler var 37+3 um bugun dun aksam 3 de baslayıp ara ara gelip geçmeyen sancım oldu hastaneye gittik 1 cm acılma var ister yatışını yapalım burda bekle ister evde dogum ne zaman baslar bilemeyiz günlerde sürebilir saatlerde dediler bende evde cekmek için sancımı imza atıp cıktım hastaneden 2 kere alttan muayene ettiler leke geldi halade az az leke leke geliyor doktor normal olcagını söylemişti zaten size sorum su bu saatten sonra acılmayı nasıl hızlandırabilirim sancım da kesildi ne yapmam lazım yardım eder misiniz
hunilimom Asd123hjkl lekeler normal çatıdan sonra oluyor açılmayı hızlandırmak için hurma yürüyüş korunmasız ilişki ılık duş çömelme squat bunlar ise yarıyor bünyeden bünyeye değişiyor tabi ama genel.olarak bunları tavsiye ederim bağdaş kurup oturma bunlar açılmayı hızlandırıyor
Momsblog Niye hızlandırmak istiyorsun ki zamanı gelince gelicek zaten bende 37+3 haftalığım şuan sancılarım var kaç gündür ara sıra oluyor ama çok korkuyorum 😭😰
Asd123hjkl hunilimom tesekkur ederim hurmayı 2 3 gündür yemeye baslamıştım diger tavsiyelerini denicem
Zhratycu Cnm bn de 2 cm aciklikla 1 haftafir bekliyorm. Doktorumun tavsiyelerini direkt aktarayim acilmayi arttirmak icin, bol bol yuruyus, bol bol iliski ve hurma. 3 cm oldu bnm dogum baslamadi henuz 4 cm olmasini bekleyecegimizi soyledi.