pamuksekerinannesi Lazhatun Çok az kalmış Allah bir avazda kurtarsın İnşallah normal yapacaksın dimi cnm? Peki 40 ta gelmezse suni mi vercek sana da bana suni vercek sanırım haftaya daha detaylı konuşcam doktorla
Balkizim61 pamuksekerinannesi Aynen her seyin basi positif düsünmek. Rabbim sizede sag saglim kiziniza kavusmayi nasip etsin insallah ☺ Allahin izniyle o günleri görürüz ve bakalim kimimiz daha önce dogum hikayesini paylascak 🙈😊☺☺
pamuksekerinannesi Balkizim61 Aynen öyle iyi düşün iyi olsun demişler.. Sahiden hangimiz paylaşacak bakalım hayırlı zaman da gelsinler de🙏😍 Bu arada Meryem ana otu alıyorum herkes tavsiye ediyor açılma için çok faydasını görenler olmuş.. Cuma gelecek bakalım 40.haftaya doğru suya koyarım açılma olsun diye..
MustafaAsdemirAsdemir pamuksekerinannesi ayy benimle aynısın bizimde tahmini dogum tarihi 15 nisan inşallah saglıklı ve bi an önce kavusuruz ❣
pamuksekerinannesi MustafaAsdemirAsdemir Yaaaaa😍 Aynı zamanda hamile kalmışız demek ki😂 Normal Doğum mu düşünüyorsun cnm? Doktorun Ne diyor ay ben çok heyecanlıyım her daim saçlarımı filan düzleştiriyorum hastane çantasını kontrol ediyorum eksik bişey var mı diye🙈 Sanırım kafayı yedim😂😂
pamuksekerinannesi MrTGcE Kesin nişandır İnşallah normal Doğum yaparsın🙏 Çatına baktı mı bişey dedi mi normal mi Sezeryan mı diye 🤔
pamuksekerinannesi Emos2424 Ah bende öyle diyodum hatta 32.haftamda hemen kıyafetlerini yıkayıp çantamı hazırladım ama bizimkinin pek gelmeye niyeti yok gibi 😞
Rabiaaaa Emos2424 bende 36 haftalıkken öyle diyordum erken gelecek galiba diye ama 38+3 olduk hala bir belirti yok gelsin istiyorum artııııık 😂😂
pamuksekerinannesi Seda42 Gözün aydın cnm.. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İnşallah🙏 Kaç haftalık doğdu bebişin cnm küvez de mi?
Seda42 pamuksekerinannesi saol canım Allah razı olsun 39+2 de doğdu ciğerine su kaçmış şükür bugün daha iyi yoğun bakımdan çıkarmışlar ama tedbir amaçlı hala kuvezde bugün aldım kucağıma kokladım öptüm
pamuksekerinannesi Sonay Tarihi bilmek çok daha iyi bence.. En azından insan kendini hem piskolojik hemde fiziken hazırlar hazırlık yapar.. Ben her daim saçlar yapılı gezmeye başladım🙈😂 Bana doktorum normal diyor başka bişey demiyor hayırlısı olur İnşallah her an eli kulağında gelebilir 🙏
pamuksekerinannesi Hderya Yok yok erken değil ben 29 haftalıkken gittiğimde baş aşağı dönmüş demişti.. Normal Doğum için pozisyon alması iyi ama önemli olan aşağı inmesi yani Doğum kanalına girmesiymiş.. Gerçi dün yukarda olan bir hamileye Doğum yaptırmış ben inmezse Sezeryan olur o zaman filan dedim.. Yoo normal yaparız merak etme dedi.. Ben her fırsatta sezeryana yöneliyorum doktorum da vazgeçiyor bakalım sonunda Ne olacak😂😂
Lazhatun pamuksekerinannesi amin hepimizi inşallah yarın konuşacağım bende doktorla normal olarak gözüküyor dedi bakalım hayırlısı 😇
Balkizim61 pamuksekerinannesi Onu Annem ablamda da ve yengemde de cok yapti ama ben dogum esnasinda daha kolay dogum olup ve acilma cabuk olsun diye okunup suya konuluyor diye biliyorum Öncesinde koyma da mi var? 🤔
MustafaAsdemirAsdemir pamuksekerinannesi normal düsünüyrum inş canım nasip olursa. Sorma benim saclar her daim hazır bekliyorum bende😁kız olacak bakalım hangimiz önce doguma gidicek 😊
Emos2424 pamuksekerinannesi 28 haftadan beri cantam hazir beni bekliyor 😂 heyecandan biraz aceleciyuz 😂😂
pamuksekerinannesi MrTGcE Açılma son ana kadar olabiliyormuş.. Sabret şekercim panik yapma hayırlı şekilde hayırlı vakitte gelir İnşallah.. Onların keyfi ne zaman isterse o zaman gelcekler bizi şimdiden parmaklarında oynatmaya başladılar😂
pamuksekerinannesi Kaderrakbas Ohhhhh Allah sağlıkla kavuştursun İnşallahhh cnm.. Darısı biz bekleyenlerin başına🙏 Sezeryan ama senin dimi?
Kaderrakbas pamuksekerinannesi evet canım 2.cocugumun son anda kalp atışları yavaşladogi için sezeryan olmak.zorunda kaldım
XyveAnnesi Bizimde bugün kontrolümüz vardı,bebişimizin kafası aşağıda ama daha inmemiş doğum kanalına,haftada iki sefer yürüyüş yapmamı tavsiye etti inmesi için,36+3 üz..sabırsızlanıyorum beklemek ne zormuş🤦🏻♀️😄
pamuksekerinannesi XyveAnnesi Benim de Doğum kanalına inmedi ama benim doktorum 36.haftadan beri en az günde 2 saat yürü diyor neden seninki hafta da 2 kere verdi acaba🤔 Ona rağmen inmedi benim minnoşum🤦🏻♀️😂
pamuksekerinannesi MustafaAsdemirAsdemir İnşallah normal yaparız 🙏 Ay evet bakalım hangimiz girecek acaba önce😍 Burdan yaz mutlaka Eğer Doğum yaparsan sonra da hikayeni takip edeyim okuyayım💕