Çok üzgünüm içimde tutup da ağlayamamak ağır geldi çocuğum üzülmesin diye ağlayamadım kimseye anlatamadım. Kucuk bir ilce de oturuyorum Dün özel bölgemde çok kaşıntı var diye ilac yazdirmaya ilcede ki devlet hastanesine gittim ve üzücü gerçekle karşı karşıya kaldim. 28+6 ydik bugün 29 olduk ve doktor bana bebeginin suyu çok az kalmış kalbinde bir sıkıntı var ve bebeğine besin tam gitmiyor acil olarak sen büyük üniversite hastanesine ile git seni sevk edim hazır ol heran alabilirler seni doğuma dedi bir kaşıntı için gitmiştim oysa ki gittim hastahaneye ama aklımda bir sürü soru doğum olsa ne yapacağım hiç bir şeyim hazır değil, bebeğim daha doğuma hazır değil ne yapacaktım ki ben 😪 Üniversite Hastahanesine gittim acil olsa ambulansla gönderirler diyip bakmadılar. Ben de bizim arabamız var diye arabayla geldik dedim ama nafile. Özele gittik orda ki 2 doktor da kalbinin etrafı su toplamış suyu bitmesine çok az kalmış siz üniversite hastanesine randevu alın perinatolojiye gidin artık onlar ne uygun görürse doğuma da alabilirler . Almazlarsa daha iyi bebeğin kilosu 1.500 den az ıyi olmaz ama gidin dedi uzun oldu hakkınızı helal edin kusura bakmayın ama dua eder misiniz benim için bebeğim benimle kalsın biraz daha büyüsün bir şey olmasın psikolojim çok kötü 😓😔