Derin_Demir meliccccc bende kalp bi kutuda gs li ayakkabı çorap ve sigarayı bırakma vakti diye küçük bi not koydum🥰 iş yerine gittim. Ama işte olduğu için tepkisiz kaldı çok sinir olmuştum meğersem ağlamamk için kendini kasıyormuş 😂😂😂
hayalsu meliccccc amin canım benim benimde 5. Günüm zaman geçmiyor sanki dikkat et sende bundan sonra yine tedbiri elden bırakma
meliccccc muciiiizemmm sabah doktoruda telaslandirdiydim😂agliyarak aradim cunku🤭🤭 kanin sonucunu attim bak agladigina dedimi dedi kizdi bana😂😂 hamilesiin dedi🥰cuma tekrar kan vericem kuzum🧿darisi sana insallah
meliccccc Mavi87 yaa canm benm cok saol esim yapio herseyi yapiyo saolsun🥰darisi en kisa zamnda sana olsun insallah
Zeyzey16 meliccccc merhaba hayırlı olsun benimde 5. Gün transferi oldu bugün 11. Günüm idrar testi yaptım ama negatif çıktı inanılmaz üzüldüm doktorum cuma günü kan testi ver dedi ama içime çok umutsuzluk düştü 😰
meliccccc Zeyzey16 hic oylee umutsuzluk cokmesin cunku kuzenimin idrar tesleride negatif cikmisti ama bebegi tutunmustu sen kan ver insallah vardir