mertinannesii https://www.resimag.com/i/ac2699a5674 Kızlr bu tarktn aldıgınz mı bn konakları icn düşünyrm konak taragı olrk kullnılr mı blgisi oln vrmı güzl annişler
ftsblcn mertinannesii alınmasını öneriyorlar memnun kalanlar oldugu icin bende aldım civilden. Nasip olursa banyolarında kullanacagım 🙏🏻
EbruIrmakAhmet mertinannesii canım Konak tarağı böyle bişey değil ama günlük kullanım için alabilirsin
mertinannesii ftsblcn e bebekte beyaz konak taragı var 30 tl cok fazla geldi eger konak icn bunlr kullanılyrsa bnde almayı düşünyrm
Aygul01 mertinannesii estagfurullah ne kusuru ama bu şekilde bence güzel Türkçemiz bozuluyor ve İnan okuması bizler için çok zor oluyor ☺️
Zeynep_35 mertinannesii bunun ıse yarayacagını dusunmuyorum konak cın konak taragıyla ancak cımarabılıyorum 😊
Elif578 mertinannesii canım bu tarak ucu çok sivri fırça kısmıda çok sert resmen Halı fırçası gibi ucuz diye bi tanıdığım almıştı geçen senede gelmişti çünki hiç memnun değil e bebektekiler daha güzel 👍
Nevo mertinannesii canım işine karışmak gibi olmasın ama doğal kıl olanlardan chicco nuk babyjem gibi almanı Öneririm banyo sonrası kullanılır attığın Konak için ayrı diye duymuştum
Aygul01 ozlemikka bu yine 2 cümle bazileri hayat hikayelerini noktasız virgülsüz harfsiz yazıyorlar okuyana kadar canım çıkıyor. Bende aynen çıkıyorum hiç beynimi yoramam😅 benim kolay okumam icin emek sarfetmiyorsa bende okumak icin uğraşmam 😜