Bulutalazinannesi Merhaba kızlar, 22+1 deyim dünden beri başım ağrıyor. Uyuyup uyanmama rağmen geçmek bilmedi enseden doğru geliyor ağrı. İnternette okudum gebelik zehirlenmesi felan diyor ama bilemedim. Siz de yaşıyor musunuz böyle baş ağrısı.
Sym68 Bulutalazinannesi canım valla 3 gündür bende öyleyim 37+6 dayim Ensemden giriyor agri uykudan uyandiriyor parol icince geçiyor Tansiyonum hep normal sende baktir istersen neyden kaynakli bende bilemedim
defnemila Bulutalazinannesi Migren varsa o olabilir. Arada benimde tutuyor 4-5 gün sürüyor. Ne hap ne serum kesmiyor maalesef adım attıkça zonkluyor kafam. Tülbent sarıp loş ışıklı odada ayaklarımı kaldırıp uzanıyorum. Sese hiç gelemiyorum o anlar zaten telefon televizyon kapalı
Bulutalazinannesi Sym68 aynen parol içince geçiyor, uykudayken bile ağırıyor yani 😞 acaba stres felan mı yapıyoruz bilemedim valla doktora da gidemiyorum öyle ağrıyı çekiyorum
Sym68 Bulutalazinannesi stresten olabilir ister istemez etkileniyoruz olaylardan bünyeden bi şekilde çıkıyor olabilir😥
Bulutalazinannesi defnemila acaba olabilir mi diyorum, doktora gitmedim ama migrenden şüpheleniyorum. Böyle hareket ettikçe sanki beynimde bişeyler oynuyor, göz kapaklarıma vuruyor ağrısı. Acaba olabilir mi ?
Bulutalazinannesi defnemila valla canım hiç aklıma gelmemişti sağol söylediğin için 😌 olmazsa ilerleyen zamanlarda bi doktora gitmekte fayda var