Rabia95 Arkadaşlar 5+2 deyim, mide bulantım neredeyse hiç olmuyor, göğüslerimde , belimde ağrı var aşırı uykum geliyor ve arada ateşim çıkıyor. Var mı aranızda mide sıkıntısı yaşamayan normal mi?
Eda7776 Rabia95 bende 14 haftalığım suan bu zamana kdar Benim de hic bulantım kusmam olmadı hep uyuyordum uykum geliyordu 😅
Sadumaneymen Rabia95 çok geçmiş olsun canım allah sifani versin ben 33 haftaligim çok şükür hiç kusmadim bu zamana kadar gayet güzel gidiyor
Pnrbyr Rabia95 inşallah hiç de olmaz ben 8 hafta da başlayıp 9.ayıma kadar kusmuş bi insan olarak söylüyorum inşallah hiç kimse bu kusma olayını yaşamaz 🤲🤲🤲
Esrabilin Ben 8. haftamdayim henüz kusmadim cok nadir bulanti gelir gider daha cok kokulara karsi hassasim ve tiksinme yasiyorum mutfaga giremiyorum mesela veya bazi esyalari görmeye tahammül edemiyorum istahim yok ve hep uykuluyum 😊
Pnrbyr Rabia95 inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza sağlıklı bir hamilelik de geçirirsiniz ne kadar kötü olduğunu bildiğim için kimsenin kusma olayını yaşamasını istemediğim için söyledim