DuyguArslan Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum geçen 4 gün önce bebeğim doğdu suan küvezde dualarınızı bizden esirgemeyin
1987gokce DuyguArslan Rabbim tez zamanda kavustursun. Kilosu iyiymiş doktorlar herseyi yaparlar üzme kendini sütün kesilir.
ozgesoy28 DuyguArslan allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en yakın zamanda kaç haftalık doğdu
ozgesoy28 DuyguArslan bende 32 haftalık hamileyim benimde tehlikem var ciğer geliştirici iğne felan yedin mi doğumdan önce kaç kg doğdu 😔
Turkan DuyguArslan allah yardimcin olsun canim sag salim kucagina alirsin inwallah . benimde 30 hafdada kanamam bawladi doktor bendede erken dogum riski var dedi iyne felan yapdilar kanam durdu wimdide suyum az
DuyguArslan Turkan inş zamanında gelir. Erken Doğum çok zor. Benim üçüncü erken doğumum oğlum 27 haftalık kızım 30 haftalık bu bebeğimde 32 haftalık doğdu
Sinemderinnaz DuyguArslan hayırlı olsun bebegınız ınsallah bı an once evınize getırmek nasip olur kılosu ıyımıs ama hafta olarak kucuk dıye aldılar sanırım kuvoze erken dogum nedenı neydi bende yatıyorum erken dogum tehditiyle
DuyguArslan Sinemderinnaz bebek iri olması 3 bebeğimde erken Doğum riski bu yüzdendir 3 de erken doğdu 🙁