Prmas61 Ultrasonda bebegım ters duruyor sankı sırtını dönmüş gibi oyle olan var mı? https://www.resimag.com/i/3d435be5b7b
Aysegulyeter Prmas61 cnm ben basindan beri bebegimin yuzunu nerdeyse gormuyorum surekli ters duruyo. Doktorum sknti olmucani soyledi. Surekli elleri yuzunde yüz ustu yatiyor ve surekli poposunu sirtini goruyoruz😁
berel15 Prmas61 her şekilde yatabilir zıplayabilir bile alanı geniş canım bizimkide hep yüz üstü yatardı annesini yatırmıyor kendi keyif yapıyordu 😁😁
Yakamoz__gul Prmas61 sürekli kipirdadigi için şekilden şekile girmesi normal. Biz ultrosan a girdik 5 dk içinde şekilden şekile girdi amuda kalktı kendini tokatladi falan 😆
deletedmom309 12 haftalık bebek o kadar miniktir ki isterse amuda bile kalkabilir 😁 Ultrason fotoğrafındaki hali sadece o anki pozisyonundan bir kesit. Muhtemelen sonrasında defalarca kez şekil değiştirmiştir. Endişe etmenize gerek yok ☺️
Misssimsek Bebekler yerleri cokken fır fır dönüyorlar valla. Biz 22 haftaligiz tekmeler karnimin heryerinde. Demekki sürekli dönüp hareket ediyor. Bir sakıncası olacağını sanmıyorum 😅