tugbats Prensesannesi96 tam hatırlamıyorum ama ben adetim bitti 7. Günü yumıurtladım sadece yumurtlama gününde itibaren 4 gün boyunca ilişki yaşadık sonra o ay bidaha girmedik diye hatırlıyorum
4114eb Mgmg rahim kendini toplasın diye 3 ay diyolarmış ama 40 gün içinde hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayanları da okudum 3 ay sonra korunup kalanların yeniden düşük yaptığını da kesinlikle nasip kısmet Allah sağlıkla versin inşallah hemen
Selimerve Prensesannesi96 ben kımyasal gebelıkten sonra bır adet gordum hamıle kaldım şuan 4 aylık hamıleyım doktor 3 ay yasak demişti ama düşükten sonra kolay oluyormuş bız korundugumuz halde bır damlayla hamıle kaldım ama düşük yapmadan once ıkı ay ugraşmıltık bu hemen cabuk oldu yanı sende dert etme uzulme umıdınıde kesme Allah ısterse herşey olur canım 😇
Prensesannesi96 Selimerve aminnnn cnm inşallah banada dua et Rabbim sanada hayırlı doğum sağlıklı bi evlat nasip eder insallah ❤️❤️
Ozlemkubra Prensesannesi96 mayısta kürtaj oldum ağustosta be eylülde iki kere kimyasal gebelik yaşadım aralıkta hamile olduğumu öğrendim. Hiçbirşey kullanmadım onara sadece kafama çok takardım kasım ayı çok yoğundu düşünmeye fırsatım olmadı ve güzel haber aldım. Psikolojinin daha çok etkisi var bence şuan çok şükür 20 haftalığız
Prensesannesi96 Ozlemkubra Kesinlikle canım psikoloji çok etkili rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah ❤️❤️❤️❤️
Ozlemkubra Prensesannesi96 kimyasal gebeliği normal düşük saymıyolar onun için korunmana gerek yok dendi ama kürtaj yada düşükten sonra 3 ay korunduk