Efesevim Kızlar son randevum sayılır artık son kontrolüme kaynanam görümcemde istiyo ama virüs var ben istemiyorum doktor odasına almazlar belki öyle dicem ortalık kırılırken nasıl ordu gibi girelim doktor odasına ne diyosunuz?
Zehra321 Efesevim biz kaynanamla gittik bugün ama eldiven ve maske takarak. Doktorunda çok hoşuna gitti. Sizde öyle yapabilirsiniz bence kırmayın son kontrolünüzmüş hem ☺️
Siibeell Benim ilk gebeliğim 12. Haftamda cümbür cemaat girmiştik odaya kaynanam annem kardeşim ablam eşim 🤭 doktorum söylemişti benim ailelerinizi getirin bu haftalarda görsünler demişti bence sizde kırmayın tedbirinizi alarak gidebilirsiniz
ElifNilMom Bbc insanlar heves edebiliyor böyle düşünmeyin. Başlarda ben eşimle gittim sonradan kayınvalidemle devam ettim hep gelmek istiyor ilk torun bir de çok hevesli yaşlı insanlar heves kırmaya gerek yok bence götürün sizde @Efesevim
Bbc Efesevim dememeniz için hiçbir sebep yok. Açık sözlü olmak her zaman en iyisi, eşinizle de paylaşabilirsiniz
Kadriye20 Efesevim doktorla doğum hakkında özel konusacaklarim var sizin yanınızda konuşamam diyebilirsin. Ben öyle demistim yoksa her kontrole gelmek istiyorlar. Gerçektende kalabalık olunca insan soracaklarini unutuyor boşa kontrole gitmiş gibi oluyorum.
1Anne_ Efesevim biz her ay aynı şekilde gidiyoruz daha eşimle bebeğimi yalnız gidip göremedik yanımızda ya gorumcem ya kaynanam var tamam onlar da heyecanlı ama cümbür cemaat bana çok utandırıcı geliyo🙄🙄 söylemezsek küsüyorlar bide😂
Cumaserife 1Anne_ ne münasebet bizimkiler de istiyorlar ama eşimle gittiğimiz için söylemiyorum doktor olumlu yada olumsux birşey soylese ona çöp sokar benim moralimi bozarlar o yüzden asla gitmem gitsem de eşim olmaz ve mecbur kalırsam giderim ondada doktorun yanına giremezler zaten 🤭
Cumaserife Efesevim bence siz virüsten değil görümcenle kayınvalidenin gelmesini istemiyosunuz doktrlar zaten hasta dışında kimseyi istemiyorlar devlette öyle tabi 😁
1Anne_ Cumaserife abov öyle bisey dese doktor gorumcem doktorla kavga eder beni içeri alacaksnz diye 😂😂
1Anne_ Cumaserife eşim müdahale etmezse ben nasıl biz gideriz sizin ne işiniz var diym ki onlarda çok heyecanlı ikimizde aynı fikirdeyiz ama kıramıyoruz işte onların düşünmesi lazım ne işimiz var diye ama nerdeee 😂daha dediğim gibi söylemezsek küsüyorlar 🤦♀️🤦♀️
Betulbekil Efesevim kocaelinde oturuyorum burda özel hastaneye gidiyorum güvenlik müsade etmiyor bencede en mantıklı olanı o