Kvmeva Selam kizlar 29 haftalik hamileyim ve ellerim uyusuyo mesela corba icerken bile basima geldi hamilelikten gelen bisey mi acaba ? Tsk ederimm
Gunes_ Kvmeva bnde 29+6 yım bnmde bacaklarım ve ayaklarım karıncalanıyor ara sıra doktorunuza soyleyın bı magnezyum kullanıyormusun ?
ozlemoz13 Kvmeva bende 29+3üm, bir haftadır her sabah uyandığımda ellerim uyuşuk oluyor. Gün içerisinde de bazen uyuşuyor. Cumartesi kontrolüm var o zaman sormayı düşünüyorum.
Zehra321 Kvmeva benim kadar uyuşmuyordur emin ol suan mesaj yazarken bile karıncalanıyor 😀 bugün doktoruma sordum ödem varsa normal dedi uyuşması geceleri felan 😕 Doğumdan sonra geçermişş
Kvmeva Zehra321 vallah mi ya bende merak ediyodum neden diye hadi insallah gecer ya merak ediyodum yemek yerken ilk defa geldi basima 🙃
Kvmeva ozlemoz13 ben gittim controle doktor gayet normal dedi ellerine soguk suyla yika ve buz tut dedi de pek fark etmedi malesef Bende hatta hamilelikten sonra 15 gun kadar surebilirmis dedi 😕
Sadumaneymen Bendede aynı sorun var sol kolum özellikle sade soda içiyorum miz tuketiyorum sol ayağımda.sisilik var birde
ozlemoz13 Kvmeva canım bende gittim kontrole ama sormayı unutmuştum doktoruma, teşekkür ederim haber verdiğin için benim de hala devam ediyor çünkü