Duamucizem Yaseminturan_ canım benm rabbim yavrunu sana bagislasin rabbim korusun abimin oğlu da 32+5-de doğdu 1950 di 1500 düştü 10 gün kuvezde kaldi şimdi 4 yaşında girecek prematüre bebekler kendini öyle hızlı toparlıyor ki albimlerde buna şahit oldum ilk cıktı kuvezde el kadar nasıl olacak dedik inan odadan dışarı çıkarmıyorduk bise olacak diye kafası avucum kadardı zor günler di ama cabuk toparladı paşamız sen pozitif ol ki sütün daah çok gelsin şimdiden dolaba koy buzluğa biz ole yapmistik fazla sütleri kolay değil zor süreç rabbim yüzünüze baksin kuzum duamız seninle minik savaşçı emin ol çok güçlü v3 sağlıkla annesine baabsina kavuşacak k3ni başına solunum alması bile muhteşem bise
Yaseminturan_ Duamucizem kuzummm cok sağol böyle seyleri duymak bana moral oluyor motive oluyorum Allah razı olsun 🤲🏻
ikicocukannesi_ Yaseminturan_ rabbım evladınızı sıze bagıslasın benım oğlumda erken dogdu 2kılo 305 gram dogdu 1 kılo 800 grama kadar dustu solunum sıkıntısı ve cıgerınde enfeksiyon vardı sevının bence oglunuz mınım bır savascı masaallah ona kendı basına nefes alıyormuş bu cok guzel bır sey doktorlar soylemek zorunda her ıhtımalı bızım doktorumuzda uzun bır sure kalabilir hıc ıyıye gıtmıyoe demişti ama 2 gun sonra gorus vardı cıhazdan cıkmıs enfeksıyonu düşmüş doktorumuz ben bıle sasırdım 2gunde çok ıyı yol kat ettı dedı ve sadece 13 gun yattı yogun bakımda hamd olsum suan cok ıyı sızın bebegınızde ıyı olucak Allah’ın ıznıyle morelını yuksek tut sutun zarar gormesın cunku evladın orda yatarken onun ıcın elınden gelen tek sey sutunu ona verebılmek daha ıyı toparlar emın ol bende oyle yaptım çünkü ne zaman aglamaklı olsam bu gelıyordu aklıma ıyı olucak Allah’ın ıznıyle
Yaseminturan_ ikicocukannesi_ ah canım ne güzel kavusmussun bebeğine bende o günlerin haberini veririm size inşAllah 🤲🏻 Daha güçlü olucam ve biz kazanıcaz Allahım izniyle inanıyorum 💪🏻
Yaseminturan_ Tugba_58 ah beni en iyi anlayanlardan birisin 😔o kadar zordu ki o psikolojiyi düşünemeden oğlumun derdine düştüm ciddi anlamda tramvaydı ama suan oğluma kavusayımda cektiklerimin hiç önemi yok ..Rabbim hayırlı zamanda vaktin de güzel dogum nasip etsin sana 🤲🏻
ikicocukannesi_ Yaseminturan_ aynen oyle canım doktorumuz bıze kotu haber verdıgınde daha cok kucul nasıl dayancak dedım ve agladım dırek tabı bana dedıgını ömrüm boyunca unutmam onların sadece bedenı kucuk onlar prematüre bebekler o kadar guclukı senden benden guclu o lafındam sonra toparlandım gerçekten onlar okadar guclukı rabbim hepımızın evlatlarını korusun
Yaseminturan_ Zhrnz Allah razı olsun kuzum inşAllah toparlanacak ve ablalarına güzel haber verecek miniğim🤲🏻
Utayturku allah onu size bağışlasın. lütfen güçlü olun. siz iyi oldukça oda iyi olacak buna inanın. tez vakitte kavuşursunuz inşallah yavrunuzla. bi an önce yaşadıklarınızı unutturur size güzel oğlunuz 🙏❤️
Yaseminturan_ Zmyra kuzumm çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. İçimi boşaltmak istedim iyi insanların dualarını almak istedim şükür de öyle oldu . Dualarla iyi olacak miniğim ve biz kazanıcaz topalarlanıp güzel ablalarına haber vericez 🤲🏻