edanur2426 Merhabalar tire devlet hastanesinde Doğum yapan birisi ya da Doğum yapmış birisini tanıyan biri var mı acaba bende bundan sonra oraya gitmeyi düşünüyorum torbalıdayım bize uzak eğer memnun kalan olduysa yardımcı olabilirse bana çok sevinirim🌸💕
hilal_yener edanur2426 kesinlikle gitme ne kontrole ne doğuma ben tireliyim ayrancılar medifema özele gidiyorum şuan hiç memnun kalmadım ve burdaki ebeler için hiç iyi şeyler söylemediler ben normalde devlette yapcaktım doğumumu korkuttular beni
CananAkdag edanur2426 Oda başkasından duymuş bak bence 1 kere gidip muayne ol sen kendin gözlemle begenmezsen başka yer bak bence zaten devlet hastanesinden nasıl bir özel ihtimam beklenebilir ki bilemedim
CananAkdag hilal_yener bende hayri beye gidiyorum canım 🤗 ya bi arkadaşım var o yireye gidiyor torbalı devletten bin kat iyi dedi bende ondan desim kendisi gidip bi görsün sonuçta her insanın beklentisi farklı
hilal_yener CananAkdag torbalıyo bilmiyorum ama tire devlet hastanesine şuan gitmesin karantina olayları falan oldu burda