isilbeyaz Bebegimmmm_12 belki vucudunyn suya ihtiyacı vardr canm günde 2-2,50 lt gerek en az içiyomusun ?
my_babe Bebegimmmm_12 bende gebelikten kaynaklı değilde normalde de hep vardı. Baş belası bişey ne yaparsam yapıyım geçmiyor iki güne bi peeling yapıyorum başka çözümünü bulamadım 😕
Ceydaackgz Bebegimmmm_12 aynı sıkıntı bende de var aşırı kuruyo ve soyuluyor yüzüm. Kırmızı kırmızı oluyor temre gibi.. sürmediğim şey kalmıyor gün içinde 10 kere kremleniyorum resmen 🙄
Yldrmbytkn Nemlendirici ve ya zeytinyağı falan kullanmayı deneyin benimde öyle cildim çok kuru biraz olsun nemleniyor kullanınca
Bebegimmmm_12 Yldrmbytkn bide böyle sivilce gibi ama değil kızarıklık var normalde yoktu suratımda egzamamı acaba anlamadım
Yldrmbytkn Bebegimmmm_12 hmm onu bilemiyorum canım benim öyle değildi sadece kepekleniyor vücudum doktoruna sor bi istersen belki dediğin gibi egzamaysa ona göre ilaç verebilir.
Bebegimmmm_12 Yldrmbytkn tamamcanım cucudum kepek gibi sadece suratımda az çıktı cinsiyet öğrendinizmi siz
Yldrmbytkn Bebegimmmm_12 benim 30 haftalık oldu yolun yarısını geçtik oglusumuz olucak nasipse darısı başınıza 🙏
Ceydaackgz Bebegimmmm_12 evet oğluşum olucak hatta yarın detaylı ultrasonum vardı ama klinikler çalışmaya ara vermişler 🙄 #virüsden😕