hsrtsnmz bende hamileliğimi 4. Haftasında öğrendim ve bu lekelenme 10. Haftama kadar neredeyse devam etti. Çünkü bu haftalar çok erken ve yerleşme süreci olarak kabul ediliyor. Bazılarında pembe kırmızı olarak olurken bazılarında bu şekilde oluyor benim ilk gebe kaldığımda kanamam olmuştu 1 haftaya yakın yerleşme kanaması bu. Bu hamileliğimde ise bu şekilde kahverengi lekelenmem oldu ve şuan 3. Ayı bitirdim ilaç falan kullanmadım. Kendi ilacımı kullandım sadece dinlendim dikkat ettim Allah’ın izniyle de hiç bir şey olmuyor . Benim kistim vardı doktora sorduğumda doktor ölü olabilir veya düşükle biter dedi ama öyle birşey olmadı kontrole gittiğimde çok güzel bebek tutunmuş ve herşeyi suan sağlıklı görünüyor seninle kistin gitmiş dedi. Yani rabbim eğer ki o canı sana emanet etmek istiyorsa edecek. Belki zor bir süreç geçireceksin kişiden kişiye degisir ama rabbim sana o evladı nasip ettiyse o doğacak herşeye rağmen her konuşan doktor maalesef doktor değil şu zamanda nesil öyle ki parası için sevmeyerek yapan doktor çok. Güzel bir doktor bul ve derdini anlat o zamana kadar da mümkünse ilişkiye girme 😌 evinde iş dahi yapma sadece yat meyve ye çok su iç dinlenmene bak