Zeynebim Kızlar 18+2 günlük hamileyim ve istanbula seyahat yapıcam uçakla gidecez sizce zararlımı uçaga binmem yardımcı olurmusunuz yaşayan varmı🙏🙏
Rumeysacar Zeynebim uçağa binmende bi sakınca yok zararıda yok, ama korkuyosan kalkarken veya inerken panik yapabilirsiin.
selineliz07 Zeynebim suanda bi sorun yok 30 haftalik olduktan sonra sadece doktor izni istiyorlar bide inis kalkislarda panik yapma o yeterli
tco Zeynebim millet Amerikaya karnı burnunda doğurmaya gidiyor.😁 Yalnız 28. haftadan sonra doktor raporu gerekli
Gry Zeynebim ben 30. hafta da bile uçakla seyahat ettim. İlk haftalarda da aynı şekilde. Riskli bir durumunuz yoksa bi sakıncası olmaz.
Zeynebim Rumeysacar İlk defa binicem uçağa şuan korku yok ama tabi meraktan dolayı bir heyecan da yok değil 😰
Beyza5535 Gry ya benim doktorum izin vermedi ve ben gidemedim memleketime 😢😢😢😢😢😢cevabınızı görünce çok kıskandım 🙈🙈🙈🙈🙈
Melegim Zeynebim 16 ve 21. Haftada uçakla seyahat yaptım hiçbir sıkıntı olmuyor korkmaniza gerek yok. Şimdi 29. Haftayiz Cumartesi günü tekrardan uçak yolculuğu yapicam siz sadece panik yapmayın Allah'ın izniyle birşey olmaz
DilekAlkanat Zeynebim herhangi bir sorunun yoksa yasak degil ilk 4ay doktorum bana yasaklamisti. 4.aydan sonra binmistim bende. Bunun cevabini en iyi doktorun verir herkes gebeligini ayni gecirmiyor
Zeynebim DilekAlkanat Şuan hiç bir sıkıntım yok doktorumda bişey demedi yani sakıncalı bir durum yok dedi 🤔
Zeynebim Bbk İlk ya canım insan nasıl geçer diye merak endişe felan karışıyor birbirine inş dediğin gibi olur 😊
Bbk Zeynebim Hiçbir şey olmuyor Allah ın izniyle. Ya bu kadar ağır şey havada Nasıl duruyor hayret diye düşünerek geçirmiştim ilk yolculuğumu ama çok hoşuma gitmişti. Güzel bir his☺