Yasemindemirr 40+6 olduk kendi gelmek istemiyor😂 Sabah suniyle başlatacaklar dualarınızı bekliyorum Allah rızası icin cok korkuyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹
Dorukunannesiii Yasemindemirr sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benimde çarşambs günü sezeryan la ♥️🙏🙏
Fatovebebegi Yasemindemirr allh bi avazda kurtarsın hiç korkma korkarsan hiç olamazsın sezeryana alirlsr asıl ondan kork bence şimdi suniyi veriyorlar suyunu patladiyorlar snr gelmiyormu bebek ama korkma yoksa aenle hiç uğraşmazlar direk sezeryan 5 cm açıklıkta bile seni kesiyorlar bisey hissetmiyorsun hanı bebeğin geliyor ya o an varya diyorsun ki ayy ben niye korkmuşum bu güzellik benim mi hicccc korkma normal Doğum karar rahat kolay bi şey yok sezeryan olursan kork bence o dikiş yerin agriyor terliyor zor toparlanıyorsun güçlü ol korkma sen bi annesin şakın he korkma
Yasemindemirr Amin Allah razı olsun Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻😊 Doğuma girmeden tavsiyeleriniz varmı ne yapmalıyım yemek yemelimiyim dus almalimiyim biraz akıl verir misiniz?
Fatovebebegi Yasemindemirr yemek ye çünkü seni içeri alınca bi daha yemek vermiyorlar bana vermediler aç kaldım pilates topu götür devlette yapıyorsan Doğumu vermiyorlar bide gitmeden banyo yap sıcak sıcak
Fatovebebegi Yasemindemirr bide sındı kalkıp bi bardak suya bi cay kaşığı tarçın dok iç hiç kötü değil tabi benim doğumum 41 bitti 42 oldum baktım netten sancı yapıyor Nisa’n i getiriyor hemen yaptım gece bide sabah yaptım hop geldi Nisan’ım yap hastaneye gittiğimde uç cm açıklık vardı ama doğumum zordu gelmek istemedi cadı kızım baya bekledim ama devlette yapsan bile ilgileniyorlar özelde rahatsın esin yanında felan
Kadersosa Yasemindemirr Yasemindemirr Allah yar ve yardımcın olsun canım darısı ıns bana bnmde 10günüm kaldı 🤲
Yasemindemirr Hepinizden Allah razı olsun,sabahı sabah ettim heyecandan bakalım neler olacak,Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın,gününü bekleyenleride bi avazda kurtarsın inşallah❤🌹🤲🏻