Gerçekten buraya bir gün doğum hikayesi yazmayı heyecanla bekliyordum sonunda oldu 👍🏼 kızlar ben 37+0 da cuma gece ve cumartesi gündüz ara sra düzenli olmamakla birlikte hafif sancım vardı Hee zamankinden farklı hissediyordum cumartesi öğleden sonra acile gittim ebe muayene etti 2 cm açıklık nst de sancım çok az çıktı eve gönderdiler cumartesi gece bir kaç kere adet sancısı tarzında kasıkta sancıyla uyandım ama çok şiddetli değildi gerçekten pazar öğleden sonra sancıları çok az daha arttı bende akşam üstü 4 gibi uyumuşum 5 buçuk gibi uyandım uzanıyorum ki birden pat diye ses duydum gerçekten duyuluyor 🥰 hemen lavaboya gittim kanlı şekilde su aktı çok az kız kardeşim vardı yanımda dedim suyum geldi hemen doktoru aradım doğuracağıma zerre inanmayarah hastaneye git ebe baksın haber etsin dedi eşimi aradım görğmcemle birlikte geldiler hastaneye gittik hep birlikte iş bundan sonra bambaşka oldu hala şoktayım saat 6 da hastanedeydik nst bağladılar açıklık 2 buçuk cm benğm birden sancıları tavan 2 dk yı bile bulmuyor gelişleri dayanamaz oldum resmen ebeye dedim geliyor o da bana daha gelmez vakti var dedi sonra tekrar zorla baktırdım alttan 3 buçuk cm dedi ama ben ölecek gibi sancı çekiyorum çömeldim dizlerimin üzerine pazar olduğu için doktorum şehir dışındayımış herkes bu geceyi bulur doğum düşüncesiyle rahat rahat hareket ediyor ama ben dopuruyprum diye iletiyorum ortalığı eşim yanımdaydı görümcem de baya sakinleştirmeye çalıştılar beni yaklaşık yarım saat sonra mucize bir şekilde ebe lağma yapmak için geldi ben çığlık çığlığa geliyor diye bağırıyorum çünkü inanılmaz bir baskı var ebe yatakta Bi baktı doğum başlamış kafası gelmiş dedi diğer odaya çatala zor gittim doktorum yetişemedi acilin doktoru geldi o da zaten uzaktan izledi ebe bana ıkınma diyor ama tutmak gerçekten imkansız çünkü istemsizce ıkımıyorsunuz sonra baktı yapacak bişey yok ıkın demeye başladı 5 6 ıkınmada güzel meleğim geldi kucağıma 5 dk sonra pöesanya geldi hiç kimse gerçekten bu kadar kısa süreceğini inanmadı bende dahil doktorum geldiğinde herşey tamamdı kızımı kontrole götürmüşlerdi çok az yırtığım olduğu için bir tane dikiş attılar şimdi meleğimle karşılıklı yatıyoruz Rabbim tüm herkese nasip etsin sağlıklı bir doğumu inşallah 🥰🥰🍀 happy mom macerası sona erdi happy Kidse geçiyoruz 🍀🥰