Damla________ HicranYaman devlettede yapıyorlar araştır haftana geç kalmadan sıra al ben 1 hafta kala gitmiştim geç kaldım ama yapıyorlar boşuna aynı şey için ücret ödemek zorunda kalmazsın
EdaMinaKele Tugcee koç üniversitesi 300 tl ücreti ama bayağı ilgililer herşeyine bakmadan bırakmıyorlarmıs detaylı inceliyorlarmıs eşimin kuzeni gitti bende ona gidicem 3 haftaya
DeryaDemir Damla________ niçin yapılıyor bu bide kaç haftalıktan bakılıyor hangi bölüme randevu almalıyız acaba
humaninannesi61 Ümraniye Afiyet Hastahanesi 250 ₺’ye yaptırdım. Çokta memnun kaldım. İlgilenen bayan çok güzel anlattı herşeyi.🤰♥
HicranYaman Kızlar özelde bi yer tavsiye etti kendi doktorumuz yine aradım randevu aldım 350 diyolar çok gibi geldi bana 😟
lkayRazgatLolu HicranYaman yine iyisiniz bana 800 dediler ikiz olduğu için. Emine erdoğanın hastanesi. Buda demek oluyoki fakirler umrumuZda değil zenginler önemli bizim için.
Ayse Eskisehir de osmangazi tip fakultesinde yapiyorlar ben yaptirdim ssk karsiladigi icin ucret odemedim
HicranYaman Ayse memnun kaldın mi ilgileniyorlar mi detaylı bi şekilde Canim bende eskisehirdeyim bilemedim 🤷🏻♀️
persephone Detaylı ultrasonu alanında uzman perinatolog da yaptırmalısınız . Radyolog ya da normal jinekolog değil . Benim 8 Aralık da randevum 400 tl . İzmir De Prof. Fuat Akercan’a gidicem .
Dsa persephone evet uzman olması gerekli perinatolog İstanbul Büyükçekmece de 500₺ benim ikiz olduğu için 800₺
HicranYaman persephone sence diğer fiyatı uygun hastanelerden veya ücretsiz diyelim hastanelerden farkı nedir hepsi sonuçta ayni işlemi yapmıyorlar mi canim kafam karışti benim nereye yaptirsam karar veremedim
Zarife Dsa bnimde randevm orda cnim kismetse pazartesi gunu. Altan bey bu konuda on numara diyolar 500 tl evet blku indirim kapabiliriz 😅😅
Rabia88 Hderya İzmir Tepecik Hastanesi'nde ücretsiz yaptırdım en iyi görüntünün 20. Haftada olduğunu söylediler