Duruuuu Yenidoğan bebek banyo sonrası neyle kurulanır ben de bebek havlusu var ama o bana çok sert geliyor ancak 6 aylıkken onunla kurulanır yapısı yetişkin havlusundan bile sert. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Srpplt Duruuuu havlunun uzerine muslin bez koyyorum hem dha cabuk aliyor islakligi hem de havlusu kadar sert olmuyor 🤗
Bellazarea Duruuuu Ben çıkarır çıkarmaz müsline sarıyodum, fazla suyunu alınca normal havluyla sarıyorum
Poncikveannesi Bebek havlusu kullanılır ama canım keşke almasaydın öyle sert yüzeyli ben 2 tane aldım gayet yumuşak...şimdilik müslin örtü falan varsa onla alabilirsin bebişin ıslaklığını
Duruuuu Poncikveannesi Hediye geldi zaten bana lcw den almış ben de hediyeyi değiştirmek istemedim ilerleyen aylarda kullanırım dedim yumuşak olanı nereden aldınız
Pelin94 Canım havlunun içine beyaz su çeken tülbentlerden serip öyle kurulayabilirsin havluyla beraber
89Kbr Tülbent,müslin örtü ya da bambu bebek havlusu (ki ben bambu bornoz takımı aldım bebek için. Bornozu doğduğu zaman kullanamayız tabi ki ama içinde kundak yapabileceğim havlusu da var kundak diye geçiyor)
Poncikveannesi Duruuuu birini çarşıya çıktığımda almıştım bebeciden birini de bime gelmişti ya geçen o zaman aldım gayet yumuşaktı yedek olsun diye aldım ama dediğim gibi müslin örtü içine koyup kurulayabilirsin yada havluna bebe yumuşatıcısı veya durulama suyuna birazcıcık sirke koysan yumuşatır bebe deterjanından sertleşmiş olabilir