4114eb Bende kürtaj oldum ilk gebeliğimde canım şu an çok şükür 33+5’ iz zaman geçiyor ve acın diniyor..
Benim bebeğim 8 haftalık olması gerekken 5. Haftada kalbi durmuştu doktora gittim kürtaj yaptı galiba içimde parça bıraktı o sıra İstanbul’a kayınvalidemlere gitmiştik kürtajdan 30 gün sonra falan ve ben deli gibi kan pıhtısı düşürdüm gittiğim gezdiğim yerler zindan olmuştu bana hiç abartmıyorum rahmimden portakal büyüklüğünde kan pıhtıları geliyordu, gezdiğim yerde tuvalet arıyorduk eşimle hissediyorsun geldiğini de koşa koşa tuvalete gidiyorum iç çamaşırını indirir indirmez lop diye düşüyordu klozete tamamen doktor azizliğiydi şimdiki aklım olsa şikayet ederim ama geçti..
Kürtaj olup eve geldiğimde suyun altında elim karnımda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım, çok şükür rabbim yokluğunu yaşatmadı ben 4 ay sonra düşündüm tekrar iyice toparlanmak istedim.
Üstelik kürtaj olduğum gün eşimin babaannesinin öldüğü haberi geldi adam evladını kaybettiğine mi ağlasın, babaannesini kaybettiğine mi çok zor bir süreçti bizim için
burada okuyorum kürtaj olanları gayet normal adet görüyorlar falan ama dediğim gibi ben doktor azizliğine uğradım kabus gibiydi…
Sen üzülme biraz toparlan 2. Bebekler çok daha sağlam geliyorlar Allah’ın izniyle 💕