Dlktpl meliccccc sabah kalkınca hafıf oldu sankı dunden berı sulu parlak akıntım oldu ama cok erken daha sanırım daha ucuncu gunun ıcındeyız dolmadı🤣 bebıto artık tutunmaya baslamıstır dımı
meliccccc Dlktpl evet canm ilk uc gun icinde tutunuyo👼 hadi insallah senin guzel haberinide aliriz💃💃👼
Dlktpl meliccccc hafıf bel kasık agrısı oldu ıgnedne de olabılır cnm bebıslerım tutunuyodur ıns ya ♥️ Drun dedıgı gune kdr dayancam kan için
Dlktpl meliccccc senınkıler yaramazlık yapıp ben burdayım dedıler sana cnm🤣benımkıler nabıyo acaba ıcerde
Mlke Nehirr88k ay inşallah ya 😍 bende hissettim düşündüm onu biliyor musun benim rahim dinlendirme planlandiktan sonra adet olmam için daha 20 gün vardı ama ben 5. Gün oldum hemen 20 şubatta tedaviye başladım 1 ay olmadan dinlenmese dahil transfer oldum minigim anne babasını bekletti daha fazla bekletmek istemiyor galiba ❤❤❤❤😍🙏🙏🙏
Dlktpl Mlke 4gunmus aramız ıyı barı🤣 bel kasıkta hafıf agrı oldu benım ıgne yapıyo sanırım tutunmalar basladı bızım cok dıkkatlı olmalıyız
Dlktpl meliccccc evet cnm aynen oyle yapıyorım ıns guzelmhaberler alırız sonra da kucaklarımızda olurlar
Mavi87 Mlke Allah gönlündekini versin inşallah sana, sağlıklı , vatana millete ailesine hayırlı , merhametli çok tatlış bebişin olsun, transferin tutsun inşallah Amiiin 🤲🏻🌸😘
Mlke Mavi87 cookkkk teşekkür ederim canım benim allah razı olsun 🙏🙏 minigim tutunur inşallah bana sizlere bu güzel haberi veririm sanada banada anne olmak nasip olur inşallah 🙏🙏😍❤