Sinem62 Slm hanımlar Mayıs sonu hazıran başi doğum yapabilsin dedi Doktr ama ben bu salgından dolayı çok korkuyorum nasıl olcak dıye sizler nasıl hissediyorsunuz
Simgesydn Sinem62 benimde aynı durum mayıs sonu haziran başı gibi. Ve özel sektörde çalışıyorum. Bu durumda hastalanmaktanda korkuyorum
CananAkdag Sinem62 Valla bende korkuyorum ama o aylara virüs kalmaz diye dülünüyorum bu virüs sıcakta ölüyormuş o zaman kadar da ilelemeden önlemler alınır ibşallah
Seymen1905 Sizin bence korkmanıza gerek yok inşallah yaza denk geliyo benim nisan sonu na denk geliyo😥😞
Ebru1993 Benimde mayıs başı doğumum bende çok tedirginim inşallah o zamana kadar bişey kalmaz ülke normale döner😞
Mervemm Benimde mayıs ortasi ve bebegim 1 zibinu bile yok şuan. O zamana kadar düzelir diye umuyorum.
Esraminnak Kızlar tam kaç haftalıksınız. Mayıs sonu haziran başı olan lar. Ya doktora hiç soyleme dim ben. Doktor da birsey demedi hiç devlet olunca galiba
Esraminnak 5858g bende 28 +4 üm kızım olacak Allah nasip ederse. Sanırsam haziranı gormem. İçimden ole geçiyor hep ama nasip tabi hersey 🥰