Ceycey13 Kızlar böyle dışı beyaz içi turuncu olan küçük kavunlar var ya bal gibi oluyor hani. Şimdi ondan olsa şöyle buz gibi de yesek.. 2 haftadır canım istiyor sabah kalkıyorum kavun akşam yatıyorum kavun 😂
Ceycey13 Ceylann12 uyarmıştım başlıkta 😂 çok fenayım hainim 😈 benim gözümün önünden gitmiyor 2 haftadır nerden bulacam
Mrvfndk Beklenenmucizem benm dee badem cagla eriikk cekiyor kütür kütür bi kac aya daha ucuzlamaz mi yaa .doguma kadr yemek lazm🤣🤣🤭
Bgmbyz Beklenenmucizem pazardan aldık 30 TL kilosu 20 tl aldım 3 haftadan beri 2gunde bir eşim manavdan alıyordu 100 Gr 100 Gr 140 TL idi ozman 14 TL lik aliyordu sigara parası kadar 😬 ama bu cumt bı baktım pazarda 30 TL hemen aldım 20 tlllik sizde tadimlikra olsa alın. Bence
Beklenenmucizem Ceycey13 vala cnm şırnak gibi yerde badem şimdi yök. Televizyonda gördüm kilosu 600 e dedi . Günlerdir canım çekiyor. Ama burda şuan yok
Simba Ceycey13 Manisa kırkağaçta yol üstünde bile her 100 metrede var neredeyse oradan bir manavla irtibata geçebilirsiniz İzmir’e giderken yolda canım çekince almıştık