Rum Bhralsnck ayrintiliyi nerde yaptirdin ben uludagda yaptrdim foto falan vermediler canim sadece cd var
Bhralsnck Rum esentepe de Mehmet bey var riskli gebelik uzmanı ona yaptırdık canım CD olarak vermedi bize dosya halinde verdi
gfazlioglu Sirincili ya inşallah bende öyle normal bi Doğum istiyorum nasipse 🙏🏼 Doktorum konusunda içim rahat
Ayse16 Ecrinbzkrt Ecrinbzkrt bende 34. Haftamdayim devlete gidemedigim icin ona gidip onda dogim yapmak istiyorum muayne ucreti dogum ucreti ne kadr acaba bide memnunmusunuz
Ecrinbzkrt Ayse16 ben cok memnunum cok tatlı herseyı anlatıyor doktorumdan yana sıkıntım yok yıne olsa yıne ona goderım 130₺ muayne ucretı 2700₺ normal dogum cnm tavsıye ederım bence gıt
Seymaogz Canim ben doruk çekirge suhendan benderli ye gidiyorum. Çok çok memnunum. Hamile kalmadan once muayene icin yüksek ihtisasa gitmiştim. Sıra bekleme muamele berbat. Hamile kalınca mecbur kalmadıkça develetehayatta gitmem dedim.
Ecrinbzkrt Ayse16 Fotoğraf cekımı kuafor oda susleme bebegın ılk muaynesı ılk aşısıda dahıl sanırım yanlış anlamadıysam topuk kanı falan demıstı baya uzun oldu ben bınalrı soralı tam hatırlayamıyorum cnm