Merveaksoy Arkadaşlar cinsiyetinize önce erkek denip sonra kıza dönen oldu mu ? Özellikle 12. Haftalarda.
04052016mh Merveaksoy erkek deyince değişme ihtimali çok az diye biliyorum ama doktorla da alakalı bence 😊bende değişmedi
Merve_kucuk Merveaksoy 16 haftalıkken kesin erkek dediler 22 haftalıkken de kıza benziyor dediler :) 32+5 günlüğüm kız diyorlar 😊
Humeyra24 Merveaksoy ben 🙋🏻♀️ Hatta 12. Haftada pipisini bile gördük sanmıstık:)) bugun 16. Haftamda doktor 2 kere aralıklarla emin olabilmek için baktı ve kesinlikle kız dedi 😂 o yuzden 16 haftaya kadar ne denirse densin çok kaptırmayın kendinizi 😂
ElifOncul Benim oldu , 12. Haftada ikili testte erkek dedi, 15. Haftada ise kız dedi. Ama ikisi de tahmin hiç %100 demedi yani..
Merveaksoy ElifOncul siz net ultrason görüntüsü gördünüz mü ? Çünkü bizim hafif bir çıkıntımız var dı ama emin olamıyorum sonradan değişirmi diye 🙂
hilal_yener Merveaksoy yok doktor pipi gibi birşey gördüm dedi 😀 sonra tabi apış arasına kordon kaçtığı anladık
Rum Merveaksoy bana 14 de kesin kiz dediler ... pipi gösterdi başka bi doktor 17 de kesin kiz kıyafetlerini al dedi... ayrintiliya giridm yüzde 80 kiz dedi 🙄
ElifOncul Merveaksoy ben de gördüm o çıkıntı aslında:) hatta doktor baya durdurup göstermişti. Ancak kordon olabiliyormuş veya o haftalarda kız bebeklerin de klitorisi şişkin olabiliyormuş:) 15+4 de gittiğimde bacaklarının arası boş kız dedi 😇 benim de rüyalarıma girdi, dün gördüm hatta doğum yapıyorum pipisi var doktora diyorum hani kızdı diye:)) en kesin heralde detaylı ultrason da olur..
Merveaksoy ElifOncul anladım canım 🙂 ya aslında cinsiyet ayırmak değil tabiki sağlıklısı hayırlısı olsun da ben hep rüyamda falan kız bebek görmüştüm çok şartlandırmıştm kendimi kızım olucak diye bugün doktor erkek deyince bayağı bir şok oldum 😃
ElifOncul Merveaksoy kesinlikle, ayırt etmek gibi değil ama mesela kızım diye seviyorsun o bile bağ oluşturuor ☺️
RuzgarsMommy Evet canm 11 haftayken ikili teste bakarken kiz gibi bence dedi doktorum sonra 16.haftada gittigiimizde erkek bu dedi organına kadar gösterdi neyse ki artık kesin 😁 11 12 deyken söylenenlere pek güvenmeyin
Bhralsnck 04052016mh erkek deyince daha cok değişiyor herhalde burada cok gördüm öyle postlar 😂😂😂 Merveaksoy benim 17. Haftaya kadar erkekti ayrıntılıda kız dediler canım 😂😂
Demode 04052016mh ben 4 farklı doktora gittim önce erkeğe benziyor dedi iki doktor daha sonraki haftalarda diğerleri ve ilk gittigim kıza benziyor dedi şuan 15+4 üm hala bilmiyorm göstermiyor bir türlü 🙈
Gul_dem92 Benimde 16. haftadan 20. Haftaya arasında erkek dedi su an 22. Haftadayim haftaya detaylı ultrason yapılacak insallah bende acaba doğru mu değil mi bilemiyorum hazırlık yapcam kaldı öyle. Detaylı da kesinleşir mi?