(29+3)
bugün doktor kontrolümüz vardı doğumla ilgili küçük bir ön konuşmamız oldu normal doğumdan hamileliğimin başından beri korkmuyordum normal doğurmak istiyordum fakat bi kaç haftadır baya baya korku bastı rüyalar kabuslar vs vs doktorum bana sezaryen mi istiyorsun yoksa normal mi diye sordu o sırada da tansiyonumu ölçüyordu normalde düşük tansiyonlu biriyim konuşmadan bile istemsiz etkilendiğim için tansiyonum 15 e yakındı bianda fırladı ilk defa bu kadar yükseldiğini gördüm yani konuşmak bile beni yordu korkuttu doktorum henüz erken daha düşünme zamanın var desede beynimin içi allak bullak oldu biraz zaman sonra konu dağılınca tansiyonumu tekrardan ölçtü normaldi şuan bi yanım sezaryen bi yanımda normal doğum istiyor yarı yarıya bölünmüş gibiyim normal istiyorum ama canım az sancılarla baş edemem gibime geliyor sezaryen desem ameliyat izi olsun istemiyorum boşuna narkoz almak istemiyorum normal doğumda sezaryanda hep kötü kötü hikayeler duyuyorum lütfen yaşadığınız tecrübeleri daha gerçekci çok korkutmadan anlatırmısınız🙄😭