kbracbc Merhaba kızlar 37+2 haftalık hamileyim bugün nst ye girdim normalde sancılarım 20 lerin üzerine asla çıkmazdı ama bu sefer 40 50 arası çıktı doğum mu yaklaşıyor 🙄
sura_95 kbracbc canım bildiğim kadarıyla doğumun başlaması için 80 100 hatta 130a kadar çıkması gerekiyo nst de benimde öyle çıkıyo 39haftalığım ama gelen giden yok 🤷♀️😂
1004nese kbracbc Yok onlar hazırlık sancıları ayy bugün benim sancım cikti ama ben hissetmiyorum 90 i gördüm.
Esarikay kbracbc yaklaştığı için artıyordur canım ama daha var belli ki😊 genelde 80-90 üstünü doğum sancısı olarak alıyor doktorlar. Bende bugün girdim 37+6 yım 5-13 arası çıkıyor çocuk kafasını da gömmüş iyice ama sancı yok😂
duygusm kbracbc Bende de 37’de 40-50’ye kadar çıktı, önemsemediler. Bir hafta geçti zaten bir ibare yok. 35’te 70’lere çıktığında müdehale edip durdurmuşlardı. Yarın tekrar gideceğim, bakalım.
sura_95 kbracbc aynen normal kasılmalar oluyo benim nst de 60bile gördüm bütün karnın kasılıyo semsert oluyo 30 ila 1dk arası devam ediyo sonra geçiyo bunlar yalancı sancılarmış her seferinde bugün geliyo diyorum ama kandırıyormuş meğer inşallah gününde kolay ve sağlıkla gelirler hepimizin ki 🙏🏼😊🥰
sura_95 kbracbc doktorum doğum sancısı giderek şiddeti artar ve düzenli aralıklarla gelir ayakta durarak uyuyarak ve başka şeyler yaparak sancıyı durdurumazsın Seninkiler yalancı sancılar dedi o yüzden artık her sancıya heveslememeyi tercih ediyorum artık 😂
Kbra7777 37+6 yım benimde bugun bi 40 bi 60 çıktı o kadar ama karnım çok kasılıyor bugun akşamları böyleyim gündüzleri geçiyor bakalım ne zmn doğuracağız 🐣