ikizannesiFilizkaradogan kız bebek taşiyanların idrarı koyu erkek taşıyanların acık veya tam tersi kız bebek taşiyanın acık idrar rengi olur erkek koyu sizin bebekte cinsiyet ve idrar renginiz ne 😕😀
Tugceeeees ikizannesiFilizkaradogan böyle birşey yok arkadaşım🙂 idrarının açık renk olması bol su içtiğinin göstergesidir iyi bişeydir yani 😉
merveyeni Bence onun sadece günlük ne kadar sıvı tükettiğimizle alakası var 😂😂 bana da sağ yumurtalıklarında ağrı varsa erkek solda varsa kız demişlerdi 🙄
SevilBulemAkta Bencede inanma ikiz bebek bekleyip biri kız biri erkek olan var ortaya karışık mı olacakmış o zaman 😀😀😀😀
mlssrn Yeterince sıvı tüketilirse idrar rengi açık olur az tüketlirse koyu olur bence bundan cinsiyet belli olamaz🤗
merveyeni Mine aaa hic inanmamistim ama hatta internette sol erkek sag kiz diyenlerde olunca millet kafasina gore diyor demek ki dedim 😂😂😂
merveyeni burcuali38 Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ☺ bakalim bende tutacak mi iki uc gun sag taraftaydi agri simdi karisik oldu anlamiyorum 😂
burcuali38 merveyeni amin cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏 Allah gönlünüze göre versin canım benim sağlıkla doğar inşallah minnaklarımız 😍❤
Gamze-nil ikizannesiFilizkaradogan bunu ilk defa duydum 😂valla bana çok komik geldi zaten kız erkek farkeymsz idrarımızın rengi içtiğimiz suyun vücudumuza yetip yetmediğini gösterir daha çok
ikizannesiFilizkaradogan merveyeni benimde ilk günden beri sag tarafım agrıyo ama hala göstermedi bakalım tutacakmı 😊😅😂