sura_95 Geçen hafta muayenede doktırum bebek kanala girmiş dedi ama bugün gittiğimde kanalda değildi hatta yüzünü bile gördük geçen hafta gözükmez kanala girince demişti bunu yaşayan varmı merak ettim
CananAkdag sura_95 valla canım duyduğuma göre 32-34 haftalar a kadar kanala girip çıkabilirmiş şekil değiştirebilirmiş yani baş gelişten makat gelişe yada makat gelişten baş gelişe dönebilirmiş ama ondan sonra dönmesi pek mümkün olmazmış
duygusm sura_95 Geçen hafta doktor bebek aşağı inmiş biraz ama henüz kanala girmemiş demişti. Bu hafta aşağıda daha fazla baskı hissediyorum, acaba kanala girmesi böyle bir şey mi? Siz kanala girmiş denildiğinde farklı hissetmiş miydiniz?
Usluglhn sura_95 ben duydum canim. Arkadasin bebegi kanaldaymis dr bebek uzaklasiyor demis ertesi gun kiz normal dogumla kucagina almış. Kanaldayken degisiklik hissediyormuydun hic
sura_95 CananAkdag 39 haftalığım şuan hala bebek normal doğum pozisyonunda ama kanaldan çıkmış bende merak ettim acaba bende başka yaşayan varmı araştırıyorum internettede bununla ilgili bi bilgi yok 🙄
sura_95 39 haftalığım şuan hala bebek normal doğum pozisyonunda ama kanaldan çıkmış bende merak ettim acaba bende başka yaşayan varmı araştırıyorum internettede bununla ilgili bi bilgi yok 🙄
Mrvylmz61 35 e kadar dönme şansı varmış ondan sonra büyüdüğü için dönmesi çok zor demişti doktor. Ben sormuştum da 🤨
sura_95 Mrvylmz61 benimki başı rahimde onda sıkıntı yok sadece kanaldaydı doğum ha oldu ha olucak kıvamındayken kanaldan çıkma kararı aldı benim kızım çok numaracı 😁
Mrvylmz61 sura_95 pardon ben yanlış anlamışım. Benimki de haftalardır dönmüş ama o kafa kanala girmiyor🤣 laz inadı var oğluşumda 🤷🏻♀️
sura_95 Mrvylmz61 ayy sorma valla bu bebekler hakikaten daha doğmadan karakteri belli oluyo heralde kanala girmişsin daha ne geri çıkıyosun insanı deli ediyo 😂
sura_95 Usluglhn tabi mide yanmam olmuyodu geceleri baya rahatlamıştım sonra bigün çok sert tekme gibi bişey attı dedim bu çocuk döndümü noldu sonra mide yanmam geri geldi dedim kesin ters döndü sonra bugün gittim muayeneye meğerse kanaldan geri çıkmış ondan öyle olmuş
Usluglhn sura_95 benim hic mide yanmam olmadi o yuzden anlamiyorum. Zaten kanalda da degilmis benimki ama mide kismim da bos neden inmiyor kanala anlamiyorum
sura_95 Allah hwpimize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin valla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 😂🙏🏼🙊