burcug15 Ayseaysegok annelik duygusu daha rahme düşer düşmez başlıyormuş kokusunu duymadan varlığını hissetmesem bile ona çoktan bağlanmıştım ama dua etmekten başka çare gelmez elden Allah sana da sabır versin inşallah tez zaman da güzel haberler al inşallah
burcug15 AyaYlmazYldrm Allah hiç birimize göstermesin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim 🙏
58_edaygmr_58 burcug15 kıyamam ben sana Rabbim yardımcın olsun tahmin ederim acısını zor ama dayanman lazım tez zamanda tekrar Hamile kalırsın inşallah Morelini yüksek tut 🌸
burcug15 Handesiir teşekkür ederim uzun süre kendime gelemeyeceğim kesin ama üzülmeklede bir yere varilmiyo kendi saglimizdan oluyoruz inşallah tez zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim bizlere 🙏
burcug15 Morphi bu duygunun yanında her söz boş kalıyo ağlamaktan helak oldum sabahtan beri ne giden geri geliyo nede acısı geçiyo. Rabbim bizlere tekrar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Morphi burcug15 insallah bidahaki konusmamizda birbirimize denk geliriz ve bebeklerimizi konusuruz bu aci gecer ve cesaret edebilirsem....
derinsvy Çok geçmiş olsun canim benim Allah sabır versin ya bu 9, haftalarda ne oluyorsa en çok kalp durma olayı o haftalarda oluyo benim.kuzenim 12 haftalık gitmişti bebek 9 haftalık ve kalbi durmuş öğrendi bende korkuyorum valla
burcug15 Morphi inşallah canım benim inşallah rabbim o günleri gösterir bizi. Karşılaşmasak bile rabbim ikimizede hayırlı evlatlar gostersin dualarım tüm bebeğini kaybetmiş annelerimize 🙏
burcug15 Morphi şuan ben bile Cesaret edemiyorum ya tekrar bişey olursa diye Allah ne zaman hayırlısını nasip ederse o olsun 🙏
burcug15 Ebe4343 amin inşallah herşeyin başı sağlık ve dua nasip değilmiş olmadı elden başka bişey gelmez 🙏
Morphi burcug15 aminnn insallahh saglikli olsun gerisi muhim degil allah hepimizin yardimcisi olsun kalplerimize huzur versin
burcug15 Smyrsrht 9 haftalık olması gerekiyodu ama 7 haftalıkken kalbi durmuş. Doktorun söylediği kadarıyla yani dinleyebildigim kadarıyla kalıtsal hastalığı varmış yada DNA da sorun varmış o yüzden kalbi durmuş
burcug15 derinsvy hayır yoktu herşey gayet güzeldi zaten kalbi çok atmamış 6. hafta kalp atışını duyduk gayet güzeldi 7. hafta da kalbi durmuş 9. Hafta kontrol vardı bundan üç gün önce hafif kanama oldu geçti kontrol günümde pıhtılaşmis şekilde kanama oldu o zaman anladım birşeylerin ters gittiğini muayene olmayan gittim 2 hafta önce kalbi durmuş dedi doktor seninle alakası ya DNA bozuktu dedi yada kalıtsal hastalık vardı kalbi kaldırmadı durdu dedi. Kaç kere bulmaya çalıştı ama yok yavrum çoktan ölmüş 😣