Prenslerannesi Ben bıraz gec kaldım galiba ama ınce kıyafetlerın çıkmasını bekledım nısan başı dogum olunca kalınlar olmaz dıye düşündümm sizcee
BaharYlmaz Prenslerannesi yok Canım kalın al sen benim mayıs ama ben ince almadım yeni doğduklarında ısı konusunda sıkıntı oluyormuş 2/3 aylıkken anca giyer ince.
Prenslerannesi Sulee1 sizin kac haftalık bende bir kac tane yenındogan aldım onlar zaten uzun falan olur diye dusundum ama gerı kalanı 0-3 ay kısa kollu ınce almayı dusunuyorum
Sulee1 Prenslerannesi 30.haftadaym zıbın aldım büyüklü küçüklü hastane çıkışı güzel olan kıyafetlerini biraz büyük aldm hemen büyüyorlar diye canım 9 12 ay aldım
meleklerimm2 bende 35 haftalığım ama hiç bişey almadım kızımdan kalanlar yeter 😊benim ikinci bebeğim şanslı oldu biraz ablasınınkileri giycek
Prenslerannesi meleklerimm2 bnmde ıkıncı ama abısınden cok kalan yok ya bnm oglum kucuktu uzun sure gıydi elbiselerini baya eskıtmıstı
meleklerimm2 Prenslerannesi hım doğrudur ben bi hastane çıkışı aldım 5 li bide 10 lü alicam çantasını biberonunu aldım başka bişey almadım gerek te yok heralde bilmiyorum ki
meleklerimm2 Prenslerannesi allah bağışlasın cnm.. evet küçük bunu düşünmüyorum ama oldu işte ne yapalım nasip kısmet 👧🙊
Prenslerannesi BaharYlmaz bende ıncelerı ıc aylık olarak alacam ben urfada oturuyorum burası asırı sıcak oluyır