Vnsgb kızlar sipariş verdiğim ürün Baskıya alıcaz diye Bilgi mesajı olarak bu resmî çok soluk durduğunu söyledim normalde böyle değil ürün dedim oda bilgisayar ekranından çekildiği için öyle dedi sizede bu şekilde mi dediler acaba tereddütte kaldım 😢
Happpm Vnsgb alan cok canım bu siteden cok beğeniyorlar ogün biri atmıştı rengi gayet iyiydi bu bilgisayrdn yolladın diyemöyledir memnun alanlae yani
Biranne00 Vnsgb canım bende burda yaptırdım banada aynı şekilde mesaj geldi solgun bir pembe görünüyordu attıkları fotoğrafta ama gayet canlı ve güzel geldi ürünüm endişelenme 🥰
Zuzu00 Vnsgb arkadaşım aldı bu siteden renkler gayet canlıydı bende ordan alacağım herkes çok memnun 👍👍
mhmtcnr Vnsgb Ben de aldım buradan takım. Benim de fotoğraftaki gelenden daha soluktu tabi ama gelen takımdan memnun kaldım. Yine de burada siyah yerleri gri gelen bir post görmüştüm, eline geçene kadar tedirgin oluyor insan.
Vnsgb Happpm ya inşallah öyledir kuzum. Bi tereddüt ettim. Satıcıda bilgisayar ekranından çekildiği için öyle dedi inşallah öyledir 😌
Happpm Vnsgb yani bilmiyorum canım ben almadm ama daha önce burdan alan ve memnun olan coktu hatta bende cok begenmiştim
Vnsgb Deletedmom138 ekrandan çektiğini biliyorum kuzum ama inşallah direk ekrandaki gibi soluk gelmez yani 😢
Peelll Canım bende oradan aldım herhangi bir sorun yok gayet iyi rengi hatta ben gelir gelmez yıkadım ütüledim rengine yine de birşey olmadı.
Esarikay Vnsgb sen o görüntüye bakma canım😊 gayet canlı ve güzel geliyor. Benimki de attıkları ekranda mat görünüyordu ama gelen ürün çok güzel. Çantaya koymuş olmasam resim atardım😊