Gulanelis Kızlar yemeklerde kaynatıp kullansak oluyor mu ? Ben yeni taşındım herkes öyle yapıyormuş mesela çay kahve yemek suyu olarak kullansam?
Merveb46 Gulanelis bizde öyle yapıyoruz sonuçta kaynıyor su ama kahve için içme suyu kullanmanı tavsiye ederim
bskulku Gulanelis yemeklerde falan siz içme suyu mu kullanıyorsunuz normalde 😂 ben çaya bile çeşme suyu kullanıyordum istanbulda otururken. Bazı insanlar çay kokuyor diye icme suyu kullanıyorlar. yada çeşme suyunu bi bidonda dinlendirip koyuyorlar.
Vnsgb Gulanelis ben arıtmadan kullanıyordum ama arıtma taktırmasan önce direk Çeşme suyu kullanıyordum çay suyu ve kahve suyu hariç kokuyor diyorlardı çünkü 😇
Gulanelis bskulku zaten taşınalı 2 gün oldu daha 1 kere yemek yaptım:) sorduğum iyi oldu fazla masrafa girmemiş oldum
bskulku Gulanelis bencede kuzum ama çayda alışık degilseniz suyu kokabilir dinlenmiş su kullan bence 😊
UraSsmom Gulanelis Yemeklerde kullanıyorum ben musluk suyunu çayın tadını bozuyo gibi ama eşim sevmiyo özellikle
BusraDevlet83 Gulanelis Yemeklerde musluk suyu kullanan çok kisi var. Ben musluk suyunu yemeklerde dahi kullanmıyorum. Koku geliyor bana.
BusraDevlet83 Deletedmom138 Kokuyor. Birşey katiyorlar içine adini unuttum şimdi. O koku geliyor bana. O yüzden dediğin gibi ya arıtma yada damacana🙂